Kenwood BM260 - Instrukcja obsługi - Strona 14

Kenwood BM260 Wypiekacz chleba – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 35
Ładowanie instrukcji

64

5

6

7

8

9

10

Program

Bez zawartości

Ciasta

Ciasto

Ciasto na pizzę

Konfitury

Samo pieczenie

eco

białka roślinnego

Kolor skórki

-

-

-

-

-

-

-

Waga

-

-

-

-

-

-

1 kg

Podgrzewanie

10 min

-

-

-

-

-

-

Zagniatanie 1

6 min

6 min

6 min

6 min

-

-

5 min

Leżakowanie

-

-

-

-

-

-

-

Zagniatanie 2

19 min

1 min

24 min

24 min

85 min

-

9 min

Rośnięcie 1

-

-

60 min

40 min

-

-

5 min

Zagniatanie 3

-

-

-

-

-

-

-

Rośnięcie 2

-

-

-

-

-

-

8 min

Zagniatanie 4

-

-

-

-

-

-

-

Rośnięcie 3

60 min

-

-

-

-

-

15 min

Pieczenie

Jasny

50 min

Średni

60 min

85 min

-

-

70 min

0:10 – 1:30

43 min

Ciemny

70 min

Całkowity czas

Jasny

2:25

Średni

2:35

1:32

1:30

1:10

1:25

1:30

1:25

Ciemny

2:45

Dodatki

Jasny

2:04

Średni

2:14

-

1:14

-

-

-

-

Ciemny

2:24

Utrzymywanie w

-

-

-

-

-

-

ciepłej temperaturze

Opóźnienie

-

-

-

-

-

-

-

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)