Kenwood BM260 Wypiekacz chleba – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
62
Pełnopszenny
햴
Kolor skórki
Jasny
Średni
Ciemny
Waga
500g
750g
1Kg
500g
750g
1Kg
500g
750g
1Kg
Podgrzewanie
25 min
25 min
25 min
25 min
25 min
25 min
25 min
25 min
25 min
Zagniatanie 1
6 min
6 min
6 min
6 min
6 min
6 min
6 min
6 min
6 min
Leżakowanie
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Zagniatanie 2
29 min
29 min
29 min
29 min
29 min
29 min
29 min
29 min
29 min
Rośnięcie 1
20 min
20 min
20 min
20 min
20 min
20 min
20 min
20 min
20 min
Zagniatanie 3
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Rośnięcie 2
35 min
35 min
35 min
35 min
35 min
35 min
35 min
35 min
35 min
Zagniatanie 4
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Rośnięcie 3
25 min
25 min
25 min
25 min
25 min
25 min
25 min
25 min
25 min
Pieczenie
40 min
50 min
60 min
45 min
55 min
65 min
50 min
60 min
70 min
Całkowity czas
3:00
3:10
3:20
3:05
3:15
3:25
3:10
3:20
3:30
Dodatki
2:14
2:24
2:34
2:19
2:29
2:39
2:24
2:34
2:44
Utrzymywanie w
1 godz.
1 godz.
1 godz.
1 godz.
1 godz.
1 godz.
1 godz.
1 godz.
1 godz.
ciepłej temperaturze
Opóźnienie
15:00
15:00
15:00
15:00
15:00
15:00
15:00
15:00
15:00
Spis treści
- 6 bezpieczeństwo; Polski
- 7 indykator statusu programowego
- 8 Eksploatacja piekarnika
- 9 Lista programów do pieczenia chleba/ ciasta
- 10 Super
- 11 W Stylu Francuskim
- 12 Pełnopszenny
- 15 wydłużenie czasu
- 16 konserwacja i czyszczenie
- 17 Chleb jasny „super”; Chleb w stylu francuskim; Chleb razowy; Przepisy
- 18 Chleb Brioche; Mieszanki bezglutenowe
- 19 Chleb bezglutenowy; Ciasto z marmoladą
- 20 Rogale chlebowe
- 21 Ciasto do pizzy
- 22 Dżem z letnich owoców; Chleb; „eco”; przycisk eco
- 24 Mieszanki w proszku; Samo pieczenie
- 25 Ingrediencje
- 29 Rady ogólne
- 30 ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW; PROBLEM; WIELKOŚĆ I KSZTAŁT CHLEBA
- 32 KOLOR I GRUBOŚĆ SKÓRKI; ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW -; PROBLEMY Z FORMĄ
- 34 obsługa i ochrona konsumenta
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)