W Stylu Francuskim - Kenwood BM260 - Instrukcja obsługi - Strona 11

Kenwood BM260 Wypiekacz chleba – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 35
Ładowanie instrukcji

61

W Stylu Francuskim

Kolor skórki

Jasny

Średni

Ciemny

Waga

500g

750g

1Kg

500g

750g

1Kg

500g

750g

1Kg

Podgrzewanie

20 min

20 min

20 min

20 min

20 min

20 min

20 min

20 min

20 min

Zagniatanie 1

6 min

6 min

6 min

6 min

6 min

6 min

6 min

6 min

6 min

Leżakowanie

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Zagniatanie 2

29 min

29 min

29 min

29 min

29 min

29 min

29 min

29 min

29 min

Rośnięcie 1

25 min

25 min

25 min

25 min

25 min

25 min

25 min

25 min

25 min

Zagniatanie 3

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Rośnięcie 2

30 min

30 min

30 min

30 min

30 min

30 min

30 min

30 min

30 min

Zagniatanie 4

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Rośnięcie 3

55 min

55 min

55 min

55 min

55 min

55 min

55 min

55 min

55 min

Pieczenie

50 min

60 min

70 min

55 min

65 min

75 min

60 min

70 min

80 min

Całkowity czas

3:35

3:45

3:55

3:40

3:50

4:00

3:45

3:55

4:05

Dodatki

2:54

3:04

3:14

2:59

3:09

3:19

3:04

3:14

3:24

Utrzymywanie w

1 godz.

1 godz.

1 godz.

1 godz.

1 godz.

1 godz.

1 godz.

1 godz.

1 godz.

ciepłej temperaturze

Opóźnienie

15:00

15:00

15:00

15:00

15:00

15:00

15:00

15:00

15:00

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)