Kenwood BM260 Wypiekacz chleba – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
63
Brioche (Słodki)
햵
Kolor skórki
Jasny
Średni
Ciemny
Waga
500g
750g
1Kg
500g
750g
1Kg
500g
750g
1Kg
Podgrzewanie
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Zagniatanie 1
6 min
6 min
13 min
6 min
6 min
13 min
6 min
6 min
13 min
Leżakowanie
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Zagniatanie 2
28 min
28 min
31 min
28 min
28 min
31 min
28 min
28 min
31 min
Rośnięcie 1
31 min
31 min
31 min
31 min
31 min
31 min
31 min
31 min
31 min
Zagniatanie 3
15 s
15 s
15 s
15 s
15 s
15 s
15 s
15 s
15 s
Rośnięcie 2
30 min
30 min
30 min
30 min
30 min
30 min
30 min
30 min
30 min
Zagniatanie 4
15 s
15 s
15 s
15 s
15 s
15 s
15 s
15 s
15 s
Rośnięcie 3
48 min
48 min
35 min
48 min
48 min
35 min
50 min
50 min
35 min
Pieczenie
47 min
52 min
60 min
52 min
57 min
65 min
55 min
60 min
68 min
Całkowity czas
3:10
3:15
3:20
3:15
3:20
3:25
3:20
3:25
3:28
Dodatki
2:50
2:55
2:50
2:55
3:00
2:55
3:00
3:05
2:58
Utrzymywanie w
1 godz.
1 godz.
1 godz.
1 godz.
1 godz.
1 godz.
1 godz.
1 godz.
1 godz.
ciepłej temperaturze
Opóźnienie
15:00
15:00
15:00
15:00
15:00
15:00
15:00
15:00
15:00
Spis treści
- 6 bezpieczeństwo; Polski
- 7 indykator statusu programowego
- 8 Eksploatacja piekarnika
- 9 Lista programów do pieczenia chleba/ ciasta
- 10 Super
- 11 W Stylu Francuskim
- 12 Pełnopszenny
- 15 wydłużenie czasu
- 16 konserwacja i czyszczenie
- 17 Chleb jasny „super”; Chleb w stylu francuskim; Chleb razowy; Przepisy
- 18 Chleb Brioche; Mieszanki bezglutenowe
- 19 Chleb bezglutenowy; Ciasto z marmoladą
- 20 Rogale chlebowe
- 21 Ciasto do pizzy
- 22 Dżem z letnich owoców; Chleb; „eco”; przycisk eco
- 24 Mieszanki w proszku; Samo pieczenie
- 25 Ingrediencje
- 29 Rady ogólne
- 30 ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW; PROBLEM; WIELKOŚĆ I KSZTAŁT CHLEBA
- 32 KOLOR I GRUBOŚĆ SKÓRKI; ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW -; PROBLEMY Z FORMĄ
- 34 obsługa i ochrona konsumenta
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)