Kenwood BM260 - Instrukcja obsługi - Strona 13

Kenwood BM260 Wypiekacz chleba – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 35
Ładowanie instrukcji

63

Brioche (Słodki)

Kolor skórki

Jasny

Średni

Ciemny

Waga

500g

750g

1Kg

500g

750g

1Kg

500g

750g

1Kg

Podgrzewanie

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Zagniatanie 1

6 min

6 min

13 min

6 min

6 min

13 min

6 min

6 min

13 min

Leżakowanie

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Zagniatanie 2

28 min

28 min

31 min

28 min

28 min

31 min

28 min

28 min

31 min

Rośnięcie 1

31 min

31 min

31 min

31 min

31 min

31 min

31 min

31 min

31 min

Zagniatanie 3

15 s

15 s

15 s

15 s

15 s

15 s

15 s

15 s

15 s

Rośnięcie 2

30 min

30 min

30 min

30 min

30 min

30 min

30 min

30 min

30 min

Zagniatanie 4

15 s

15 s

15 s

15 s

15 s

15 s

15 s

15 s

15 s

Rośnięcie 3

48 min

48 min

35 min

48 min

48 min

35 min

50 min

50 min

35 min

Pieczenie

47 min

52 min

60 min

52 min

57 min

65 min

55 min

60 min

68 min

Całkowity czas

3:10

3:15

3:20

3:15

3:20

3:25

3:20

3:25

3:28

Dodatki

2:50

2:55

2:50

2:55

3:00

2:55

3:00

3:05

2:58

Utrzymywanie w

1 godz.

1 godz.

1 godz.

1 godz.

1 godz.

1 godz.

1 godz.

1 godz.

1 godz.

ciepłej temperaturze

Opóźnienie

15:00

15:00

15:00

15:00

15:00

15:00

15:00

15:00

15:00

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)