Philips HR7727 - Instrukcja obsługi - Strona 9

Philips HR7727 Robot kuchenny – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 38
Ładowanie instrukcji

24

Majonez

- emulsjonowanie

Mi´so, ryby drób

(chude mi´so)
(mi´so ˝ylaste)

Biszkopt
(ubijanie)

Ciasto

- mieszanie

Orzechy

- rozdrabnianie

Cebule

- rozdrabnianie
- krojenie

Gotowane
ziemniaki

- miksowanie

Zupy

- miksowanie

Warzywa

- rozdrabnianie

Bita Êmietana

- ubijanie

3 jajka

500 g
400 g

3 jajka

4 jajka

250 g

500 g
500 g

750 g

ziemniaków

500 ml

400 ml

1 - 2

2 / M
2 / M

2 / 1

2

2 / M

2 / M
2 / M

1 - 2

2

2

1

U˝yj sk∏adników o temperaturze pokojowej. Uwaga: weê co najmniej
jedno du˝e jajko lub dwa ma∏e lub dwa du˝e ˝ó∏tka.

Najpierw usuƒ b∏ony, koÊci lub oÊci. Pokrój mi´so na kawa∏ki o
wielkoÊci 3 cm.
Aby uzyskaç grubsze kawa∏ki, nastawiç robot na pozycj´ pulsacyjnà M.

Sk∏adniki w temperaturze pokojowej. Ucieraj mieszank´ jajek z
cukrem na maksymalnym ustawieniu do momentu, gdy b´dzie
sztywna. Nast´pnie dodaj przesianà màk´. Delikatnie ubijaj na
pr´dkoÊci 1.

Sk∏adniki w temperaturze pokojowej. Ubijaj mi´kkie mas∏o z cukrem,
a˝ osiàgnie g∏adkà konsystencj´. Nast´pnie dodaj mleko, jajka i
màk´.

Aby uzyskaç grubsze wiórki ustaw pozycj´ pulsacyjnà (M); aby
uzyskaç drobniejsze wiórki – wybierz maksymalne ustawienie.

Obierz cebul´ ze skórki i przekrój jà na çwiartki. Weê co najmniej
100 g cebuli. Nast´pnie w∏ó˝ cebul´ do leja. Uwaga: rozdrabniaç co
najmniej 100 gram.

U˝yç gotowanych warzyw

Najpierw pokrój na trzycentymetrowe kawa∏ki, a nast´pnie rozdrabniaj
je metalowym ostrzem.

U˝yj Êmietany sch∏odzonej w lodówce.
Uwaga: weê co najmniej 125 ml Êmietany.

Frytki, sa∏atki,
founde, garnie oraz
sosy
barbecue.

Stek tatarski,
hamburgery, mi´so
siekane

Ciasto
biszkoptowe,
rogaliki, ciasta

Ró˝ne ciastka

Sa∏atki, chleb
orzechowy, pasta
migda∏owa,
pudding.

Sa∏atki, dania
gotowane.

Dania pieczone,
puree

Zupy, sosy.

Zupy, surówki
warzywne, sa∏atki.

Przystrajanie,
kremy, ciasta, lody.

£

£

£

ß

/

©

£

£

£

£

£

£

ß

Produkty

Maks.

Usta

Akcesoria

Obróbka

Zastosowanie

iloÊç

wienie
obrotów

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)