Philips HR7727 - Instrukcja obsługi - Strona 23

Philips HR7727 Robot kuchenny – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 38
Ładowanie instrukcji

38

Majonez

- smeπivanie

Mäso, ryba, ptica

- izmel´henie

(postnaä govädina)

- izmel´henie

(mäso s proΩilkami)

Biskvitnoe testo

- vzbivanie

Smes´

(dlä keksov)

- smeπivanie

Orexi

- izmel´henie

Luk rephatyj

- πinkovanie

- narezka lomtikami

Kartofel´ varenyj

- prigotovlenie püre

Supy

- smeπivanie

Ovowi

- izmel´henie

Vzbitye slivki

- vzbivanie

3 äjca

500 g

400 g

3 äjca

4 äjca

250 g

500 g

500 g

750 g

kartofelä

500 ml

500 g

400 ml

1 - 2

2 / M

2 / M

2 / 1

2

2 / M

2 / M
2 / M

1 - 2

2

2

1

Ispol´zujte vse ingredienty komnatnoj temperatury.

Primehanie: Ispol´zujte kak minimum 1 bol´πoe äjco ili 2

nebol´πix äjca ili Ωeltki 2 bol´πix äic

Snahala udalite xräwi, kosti. U ryby udalite kosti. NareΩ´te

mäso/rybu kubikami 3 sm.

Dlä bolee krupnogo pomola ispol´zujte impul´snyj reΩim (M)

Vse ingredienty komnatnoj temperatury Vzbivajte smes´ iz äic i

saxarnogo peska na maksimal´noj skorosti do zagustevaniä. Dobav´te

proseännuü muku. ProdolΩajte vzbivat´ na skorosti 1.

Ispol´zujte ingredienty komnatnoj temperatury. Smeπivajte

razmäghennoe maslo s saxarnym peskom do poluheniä odnorodnoj i

gustoj smesi. Dobav´te moloko, äjca i muku.

Ispol´zujte impul´snyj reΩim raboty (M) dlä grubogo izmel´heniä

ili maksimal´nuü skorost´ dlä tonkogo izmel´heniä.

Ohistite lukovicy i razreΩ´te ix na 4 hasti. Primehanie:

Ispol´zujte ne menee 100 g luka

Ohistite lukovicy i razreΩ´te ix na kuski, htoby oni proxodili v

zagruzohnoe okno.

Primehanie: Ispol´zujte ne menee 100 g luka.

Kartofel´ ne dolΩen byt´ perevaren Kolihestvo moloka zavisit ot

sorta kartofelä. Ispol´zujte teploe moloko (80 °S, maks). Medlenno

dobavläjte moloko vo vremä vraweniä metalliheskogo noΩa.

Ispol´zujte varenye ovowi.

Predvaritel´no nareΩ´te kubikami razmerom 3 sm i izmel´hite ix

metalliheskim noΩom.

Oxladite slivki v xolodil´nike.

Primehanie: Vzbivat´ sleduet ne menee 125 ml slivok.

Kartofel´ fri,

salaty, fondü,

garniry i sousy

barbekü

Mäsnoj pirog,

gamburgery

Mäsnoj farπ

Biskvity, rulet s

dΩemom, piroΩnye

Razlihnye keksy

Salaty, xleb,

mindal´naä massa,

pudingi

Salaty, dlä

prigotovleniä blüd

Kartofel´naä

zapekanka,

kartofel´noe püre

Supy, sousy

Supy, salaty,

blüda bez teplovoj

obrabotki

Garniry, kremy,

moroΩenoe assorti,

konditerskie

izdeliä

£

£
£

ß

/

©

£

£

£

£

£

£

ß

Ingredienty

Maks.

PoloΩen.

Prisposo-

Sposob obrabotki

Primenen.

kol-vo

pereklüh.

blenie

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)