Philips HR7727 - Instrukcja obsługi - Strona 22

Philips HR7727 Robot kuchenny – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 38
Ładowanie instrukcji

37

Syr

(Gauda)

- terka

∏okolad

- izmel´henie

Testo

(pirogi s fruktovoj

nahinkoj, piroΩki, klecki)

- zameπivanie

Testo dlä xleba

- zameπivanie

Testo dlä piccy

- zameπivanie

Testo droΩΩevoe

- zameπivanie

Pesohnoe testo

- zameπivanie

Äihnye belki

- vzbivanie

Frukty

(naprimer, äbloki,

gruπi, banany)

- izmel´henie

Zelen´

(naprimer, petruπka)

- izmel´henie

Luk-porej, ogurcy, morkov´

- narezka lomtikami

200 g

200 g

300 g

muki

700 g

muki

700 g

muki

500 g

muki

500 g

muki

belki

4 äic

500 g

75 g min.

1 πt

min.

1

2 / M

2

2

2

2

2

2

M

2 / M

2 / M

NareΩ´te syr kubikami, kotorye proxodät v zagruzohnoe okno.

OstoroΩno nadavlivajte tolkatelem.

Ispol´zujte tverdyj πokolad bez dobavok. Razlomajte na kusohki po

2 sm. V tehenie pervyx neskol´kix sekund ispol´zujte impul´snyj

reΩim (M). Zatem pereklühites´ na maksimal´nuü skorost´ 2 dlä

samogo melkogo izmel´heniä.

Ispol´zujte xolodnyj margarin i xolodnuü vodu. Pomestite muku v

haπu. PoloΩite sverxu kusohki margarina razmerom 2 sm. Mesite na

maksimal´noj skorosti 2, poka testo ne stanet rassypnym. Zatem

dobav´te vody, ne prekrawaä peremeπivaniä. Mesite testo, poka ono ne

primet formu πara. Pered dal´nejπej obrabotkoj oxladite testo.

Smeπajte tepluü vodu s droΩΩami i saxarnym peskom. Dobav´te

muki, masla i soli i mesite testo v tehenie pribl. 90 sekund. Ostav´te

prigotovlennoe testo na 30 minut, htoby ono podnälos´.

Procedura takaä Ωe, kak i dlä testa dlä xleba. Mesite testo v tehenie

pribl. 5 minut

Snahala smeπajte droΩΩi, teploe moloko i saxarnyj pesok. Dobav´te

muku, sol´, äjca i mägkij margarin. Mesite testo, poka ono ne

perestanet prilipat´ k stenkam haπi (pribl. 1 minuta). Ostav´te

poluhennoe testo na 30 minut, htoby ono podnälos´

Ispol´zujte xolodnyj margarin, narezannyj na kusohki razmerom 2 sm.

PoloΩite vse ingredienty v haπu. Mesite testo, poka ono ne primet

formu πara. Pered dal´nejπej obrabotkoj oxladite testo.

Ispol´zujte äjca komnatnoj temperatury.

Primehanie: ispol´zujte belki ne menee hem ot 2 äic

Sovet: Dlä predotvraweniä obescvehivaniä dobav´te nemnogo

limonnogo soka.

Promojte i vysuπite zelen´ pered izmel´heniem

Opuskajte v zagruzohnoe okno luk-porej, kusohki ogurca ili morkovi.

Slegka nadavite tolkatelem

Sousy, piccy, dlä

prigotovleniä blüd

au gratin

”, fondü

Garniry, kremy dlä

konditerskix

izdelij, mussy,

pudingi

Pirogi s fruktovoj

nahinkoj, äbloki v

teste, piroΩki,

pirogi s razlihnoj

nahinkoj

Xleb

Piccy, piroΩki

SveΩij, vkusnyj

xleb

Äblohnyj pirog,

biskvity, otkrytye

fruktovye pirogi

Pudingi, sufle,

merenga

Salaty

Sousy, supy,

garniry, aromat-

izirovannoe maslo

Supy, salaty,

pirogi s razlihnoj

nahinkoj

£

£

©

£

/

©

©

£

ß

£

£

Ingredienty

Maks.

PoloΩen.

Prisposo-

Sposob obrabotki

Primenen.

kol-vo

pereklüh.

blenie

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)