Philips HR7727 Robot kuchenny – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
42
Salat iz morkovi
≠ £
(6 porcij)
1
nebol´πaä lukovica
2 polnyx st.l.
imbirnogo siropa
2 polnyx st.l.
limonnogo soka
1
⁄
2
h.l.
soli
1
⁄
2
h.l.
imbirä
6 polnyx st. l.
rastitel´nogo masla
600 g
morkovi
Izmel´hite lukovicu metalliheskim noΩom piwevogo processora.
Dobav´te imbirnyj sirop, limonnyj sok, sol´ i maslo i smeπivajte vse
ingredienty neskol´ko sekund na skorosti 1.
Zamenite metalliheskij noΩ diskom dlä krupnogo izmel´heniä.
Ohistite morkov´ i poreΩ´te na kusohki pribl. 6 sm.
Pomestite kusohki morkovi v zagruzohnoe okno, izmel´hite ix i smeπajte s
imbirnoj pripravoj.
Peremeπajte salat v haπe.
Kartofel´naä zapekanka
£ ≠
(garnir na 4 porcii)
10 g
slivohnogo masla
750 g
ohiwennogo kartofelä
2
50 ml
vzbityx slivok
150 l
moloka
wepotka tertogo muskatnogo orexa, sol´ i perec
Predvaritel´no nagrejte duxovku do 180 °S.
Peremeπajte slivki, moloko, muskatnyj orex, sol´ i perec metalliheskim
noΩom.
SmaΩ´te ogneupornuü formu maslom.
NareΩ´te kartofel´ lomtikami diskom dlä melkogo izmel´heniä i dobav´te
ego k smesi v haπe.
Twatel´no peremeπajte (vruhnuü) tak, htoby lomtiki byli pokryty smes´ü.
UloΩite kartofel´ v ogneupornuü formu, smazannuü maslom, sloämi i
zalejte ostatkom smesi.
Gotov´te blüdo v duxovke v tehenie pribl. 60 minut, poka poverxnost´
kartofelä ne stanet zolotistoj.
Poleznyj sovet:
Vy moΩete dobavit´ v smes´ hesnok, narezannyj i podΩarennyj luk i
kusohki bekona.
Posyp´te kartofel´ tertym syrom pered tem, kak postavit´ v duxovku.
Molodoj kartofel´ sleduet gotovit´ v duxovke pribl. Na 15 minut dol´πe.
Blinhiki
ß
(4-5 porcij)
200 g
muki
wepotka soli
3
äjca
500 ml
moloka
slivohnoe maslo
Nalejte v haπu moloko. Dobav´te muku, sol´ i äjca.
Razmeπajte vzbivatelem, nahinaä s nizkoj skorosti do poluheniä
odnorodnoj vzbitoj massy.
Razogrejte skovorodu s maslom, nalejte porciü vzbitogo Ωidkogo testa i
obΩar´te blinhik s dvux storon.
Poleznyj sovet:
Vy moΩete prigotovit´ blinhiki s dΩemom, abrikosovym sousom ili
vethinoj, syrom ili gribami.
Spis treści
- 2 OPIS; wbudowany zamek bezpieczeƒstwa); polski
- 3 pulsacyjne) albo pr ́dkoÊci; WA ̊NE
- 4 - Oznakowanie na pokrywie i na uchwycie
- 6 Ubijak
- 7 Grzanki
- 10 Akcesoria; - dwustronna tarcza tràca na grube wiórki
- 11 Majonez; ∏y ̋eczki; Ciasto czekoladowo-waniliowe; PRZEPISY
- 12 ∏y ̋eczka; Placek dro ̋d ̋owy
- 13 Sa∏atka z marchewki; pó∏ ∏y ̋eczki; Zapiekane ziemniaki; Przystawka dla 4 osób); NaleÊniki
- 14 Koktajl mleczny; Potrawka dla dzieci; ∏y ̋eczki; Zupa z broku∏
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)