Philips HR7727 - Instrukcja obsługi - Strona 25

Philips HR7727 Robot kuchenny – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 38
Ładowanie instrukcji

40

Majonez

£

2

äjca

2 h.l.

gorhicy

1 h.l.

soli

perec po vkusu

3 h.l.

limonnogo soka

500 ml

rastitel´nogo masla

Ispol´zujte ingredienty komnatnoj temperatury!

Pomestite v haπu äjca, gorhicu, sol´, perec i limonnyj sok.

Peremeπajte metalliheskim noΩom do polnogo rastvoreniä soli i

postepenno vlejte maslo herez zagruzohnoe okno vo vremä vraweniä noΩa.

Poleznye sovety:

Dlä prigotovleniä sousa tartar: dobav´te petruπku, korniπony i äjca,

svarennye vkrutuü.

Dlä sloΩnogo sousa: dobav´te k 100 ml majoneza 30 ml smetany, nemnogo

viski, 2 h.l. tomat-pasty i nemnogo imbirnogo siropa.

∏okoladnyj/vanil´nyj keks

£

(forma dlä vypehki dlinoj 30 sm)

250 g

razmäghennogo slivohnogo masla

250 g

saxara

250 g

samopodnimaüwejsä muki

5

äic

1

wepotka soli

2

paketika vanil´nogo saxara ili neskol´ko kapel´

vanil´noj qssencii

25 g

kakao

15 g

saxara

75 ml

vody

Pomestite v haπu maslo, saxar i vanil´nyj saxar i peremeπivajte

ingredienty na maksimal´noj skorosti do poluheniä beloj gustoj smesi.

Dobav´te äjca odno za drugim, pri qtom predyduwee äjco dolΩno polnost´ü

rastvorit´sä v smesi.

Nasyp´te muku i sol´ v smes´ i prodolΩajte smeπivat´ na srednej skorosti.

Smeπivajte kakao, saxar i vodu do poluheniä odnorodnoj massy.

PereloΩite polovinu smesi dlä keksa v druguü emkost´.

Dobav´te kakao-poroπok v smes´, ostavlennuü v haπe processora, i

smeπivajte na srednej skorosti.

Napolnite formu poluhennoj smes´ü, hereduä πokoladnye sloi so sloämi

smesi bez kakao.

Vyrovnäjte poverxnost´.

Vypekajte keks, postaviv formu v centr duxovki, predvaritel´no nagretuü

do 150 °S, v tehenie 60-75 minut.

Poleznyj sovet:

Dlä prigotovleniä “mramornogo” keksa pereloΩite polovinu smesi v druguü

haπu i podmeπajte 2 polnye stolovye loΩki proseännogo kakao-poroπka.

Pomestite πokoladnuü smes´ v formu, a sverxu poloΩite loΩkoj prostuü

smes´ bez dobavleniä kakao. Peremeπajte smes´ loΩkoj ili vilkoj dlä

poluheniä “mramornogo” qffekta.

Recepty

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)