Philips HR7727 Robot kuchenny – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
40
Majonez
£
2
äjca
2 h.l.
gorhicy
1 h.l.
soli
perec po vkusu
3 h.l.
limonnogo soka
500 ml
rastitel´nogo masla
Ispol´zujte ingredienty komnatnoj temperatury!
Pomestite v haπu äjca, gorhicu, sol´, perec i limonnyj sok.
Peremeπajte metalliheskim noΩom do polnogo rastvoreniä soli i
postepenno vlejte maslo herez zagruzohnoe okno vo vremä vraweniä noΩa.
Poleznye sovety:
Dlä prigotovleniä sousa tartar: dobav´te petruπku, korniπony i äjca,
svarennye vkrutuü.
Dlä sloΩnogo sousa: dobav´te k 100 ml majoneza 30 ml smetany, nemnogo
viski, 2 h.l. tomat-pasty i nemnogo imbirnogo siropa.
∏okoladnyj/vanil´nyj keks
£
(forma dlä vypehki dlinoj 30 sm)
250 g
razmäghennogo slivohnogo masla
250 g
saxara
250 g
samopodnimaüwejsä muki
5
äic
1
wepotka soli
2
paketika vanil´nogo saxara ili neskol´ko kapel´
vanil´noj qssencii
25 g
kakao
15 g
saxara
75 ml
vody
Pomestite v haπu maslo, saxar i vanil´nyj saxar i peremeπivajte
ingredienty na maksimal´noj skorosti do poluheniä beloj gustoj smesi.
Dobav´te äjca odno za drugim, pri qtom predyduwee äjco dolΩno polnost´ü
rastvorit´sä v smesi.
Nasyp´te muku i sol´ v smes´ i prodolΩajte smeπivat´ na srednej skorosti.
Smeπivajte kakao, saxar i vodu do poluheniä odnorodnoj massy.
PereloΩite polovinu smesi dlä keksa v druguü emkost´.
Dobav´te kakao-poroπok v smes´, ostavlennuü v haπe processora, i
smeπivajte na srednej skorosti.
Napolnite formu poluhennoj smes´ü, hereduä πokoladnye sloi so sloämi
smesi bez kakao.
Vyrovnäjte poverxnost´.
Vypekajte keks, postaviv formu v centr duxovki, predvaritel´no nagretuü
do 150 °S, v tehenie 60-75 minut.
Poleznyj sovet:
Dlä prigotovleniä “mramornogo” keksa pereloΩite polovinu smesi v druguü
haπu i podmeπajte 2 polnye stolovye loΩki proseännogo kakao-poroπka.
Pomestite πokoladnuü smes´ v formu, a sverxu poloΩite loΩkoj prostuü
smes´ bez dobavleniä kakao. Peremeπajte smes´ loΩkoj ili vilkoj dlä
poluheniä “mramornogo” qffekta.
Recepty
Spis treści
- 2 OPIS; wbudowany zamek bezpieczeƒstwa); polski
- 3 pulsacyjne) albo pr ́dkoÊci; WA ̊NE
- 4 - Oznakowanie na pokrywie i na uchwycie
- 6 Ubijak
- 7 Grzanki
- 10 Akcesoria; - dwustronna tarcza tràca na grube wiórki
- 11 Majonez; ∏y ̋eczki; Ciasto czekoladowo-waniliowe; PRZEPISY
- 12 ∏y ̋eczka; Placek dro ̋d ̋owy
- 13 Sa∏atka z marchewki; pó∏ ∏y ̋eczki; Zapiekane ziemniaki; Przystawka dla 4 osób); NaleÊniki
- 14 Koktajl mleczny; Potrawka dla dzieci; ∏y ̋eczki; Zupa z broku∏
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)