Philips HR7727 - Instrukcja obsługi - Strona 26

Philips HR7727 Robot kuchenny – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 38
Ładowanie instrukcji

41

Picca

© £

(3 kruglyx piccy)

400 g

muki

40 ml

rastitel´nogo masla

1 h.l.

saxara

1 h.l.

soli

1 paketik

suxix droΩΩej

240 ml

vody

Ingredienty dlä prigotovleniä sousa

1

lukovica

2

zubhika hesnoka

2 polnye st.l

olivkovogo masla

400 ml

protertyx pomidorov

2 h.l.

smesi iz ital´änskoj zeleni

(suxix ili sveΩix)

sol´, molotyj perec i nemnogo saxara

Ingredienty: olivki, salämi, artiπoki, griby, anhousy, syr Modzarella,

struhkovyj perec, tertyj tverdyj syr, vethina i olivkovoe maslo po vkusu -

ukladyvaütsä na poverxnost´, smazannuü sousom.

Nalejte v haπu vodu i poloΩite droΩΩi i saxar. Peremeπivajte

ingredienty prisposobleniem dlä zameπivaniä testa v tehenie pribl.

15 sekund.

Dobav´te muku, rastitel´noe maslo i sol´ i mesite testo na maksimal´noj

skorosti v tehenie pribl. 1 minuty.

Pridajte testu formu πara i poloΩite ego v haπu.

Nakrojte haπu vlaΩnoj tkan´ü i dajte testu podojti v teplom meste v

tehenie pribl. 45 minut.

Metalliheskim noΩom izmel´hite lukovicu i hesnok i poΩar´te do

prozrahnosti.

Dobav´te protertye pomidory i zeleni i kipätite na medlennom ogne v

tehenie pribl. 10 minut.

Priprav´te po vkusu sol´ü, percem i saxarom.

Ostudite sous.

Nagrejte duxovku do 250 °S.

Raskatajte testo na pokrytoj mukoj poverxnosti i sdelajte tri kruglyx

lepeπki.

PoloΩite lepeπku na protiven´, smazannyj maslom.

Raspredelite sous po poverxnosti kaΩdoj piccy i poloΩite sverxu

vybrannye vami ingredienty, posyp´te tertym syrom i polejte olivkovym

maslom.

Gotov´te 12-15 minut.

Esli vy xotite prigotovit´ bol´πuü piccu, imejte v vidu, hto vy moΩete

obrabotat´ qtim processorom 700 g muki maksimum (dlä poluheniä 1,2 kg

testa).

Belyj xleb

©

(forma dlä vypehki dlinoj pribl. 30 sm)

500 g

muki

15 g

slivohnogo masla

25 g

sveΩix droΩΩej (ili 20 g suxix droΩΩej)

pribl. 260 ml vody

10 g

soli

10 g

saxara

Zakrepite prisposoblenie dlä zameπivaniä testa.

Pomestite v haπu muku, sol´, saxar i maslo. Dobav´te droΩΩi i vodu.

Ustanovite kryπku bez tolkatelä. Ustanovite maksimal´nuü skorost´ i

mesite testo v tehenie pribl. 2 minut.

Vyn´te testo iz haπi processora i poloΩite ego v bol´πuü emkost´.

Nakrojte vlaΩnoj tkan´ü i dajte testu podojti v teplom meste v tehenie

20 minut.

Posle togo, kak testo podojdet, razrovnäjte ego i skatajte v πar. Dajte emu

podojti v tehenie 20 minut.

Razrovnäjte testo i raskatajte skalkoj.

PoloΩite testo v formu, smazannuü maslom, dajte emu podojti v tehenie

ewe 45 minut. Ustanovite formu v niΩnej hasti duxovki, predvaritel´no

nagretoj do 225

°

S, i vypekajte xleb v tehenie pribl. 35 minut.

Esli vy xotite ispeh´ baton bol´πogo razmera, imejte v vidu, hto vy

moΩete obrabotat´ qtim processorom 700 g muki maksimum (dlä poluheniä

1,2 kg testa).

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)