Super - Kenwood BM260 - Instrukcja obsługi - Strona 10

Wypiekacz chleba Kenwood BM260 – Instrukcja obsługi, czytaj za darmo online w formacie PDF. Mamy nadzieję, że to pomoże rozwiązać wszelkie problemy, które mogą się pojawić. Jeśli masz dodatkowe pytania, skontaktuj się z nami za pomocą formularza kontaktowego.
Spis treści:
- Strona 6 – bezpieczeństwo; Polski
- Strona 7 – indykator statusu programowego
- Strona 8 – Eksploatacja piekarnika
- Strona 9 – Lista programów do pieczenia chleba/ ciasta
- Strona 10 – Super
- Strona 11 – W Stylu Francuskim
- Strona 12 – Pełnopszenny
- Strona 15 – wydłużenie czasu
- Strona 16 – konserwacja i czyszczenie
- Strona 17 – Chleb jasny „super”; Chleb w stylu francuskim; Chleb razowy; Przepisy
- Strona 18 – Chleb Brioche; Mieszanki bezglutenowe
- Strona 19 – Chleb bezglutenowy; Ciasto z marmoladą
- Strona 20 – Rogale chlebowe
- Strona 21 – Ciasto do pizzy
- Strona 22 – Dżem z letnich owoców; Chleb; „eco”; przycisk eco
- Strona 24 – Mieszanki w proszku; Samo pieczenie
- Strona 25 – Ingrediencje
- Strona 29 – Rady ogólne
- Strona 30 – ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW; PROBLEM; WIELKOŚĆ I KSZTAŁT CHLEBA
- Strona 32 – KOLOR I GRUBOŚĆ SKÓRKI; ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW -; PROBLEMY Z FORMĄ
- Strona 34 – obsługa i ochrona konsumenta
60
Super
햲
Kolor skórki
Jasny
Średni
Ciemny
Waga
500g
750g
1Kg
500g
750g
1Kg
500g
750g
1Kg
Podgrzewanie
14 min
14 min
14 min
14 min
14 min
14 min
14 min
14 min
14 min
Zagniatanie 1
6 min
6 min
6 min
6 min
6 min
6 min
6 min
6 min
6 min
Leżakowanie
4 min
4 min
4 min
4 min
4 min
4 min
4 min
4 min
4 min
Zagniatanie 2
19 min
19 min
19 min
19 min
19 min
19 min
19 min
19 min
19 min
Rośnięcie 1
25 min
25 min
25 min
25 min
25 min
25 min
25 min
25 min
25 min
Zagniatanie 3
25 s
25 s
25 s
25 s
25 s
25 s
25 s
25 s
25 s
Rośnięcie 2
25 min
25 min
25 min
25 min
25 min
25 min
25 min
25 min
25 min
Zagniatanie 4
25 s
25 s
25 s
25 s
25 s
25 s
25 s
25 s
25 s
Rośnięcie 3
74 min
74 min
74 min
74 min
74 min
74 min
74 min
74 min
74 min
Pieczenie
38 min
48 min
58 min
43 min
53 min
63 min
48 min
58 min
68 min
Całkowity czas
3:25
3:35
3:45
3:30
3:40
3:50
3:35
3:45
3:55
Dodatki
2:56
3:06
3:16
3:01
3:11
3:21
3:06
3:16
3:26
Utrzymywanie w
1 godz.
1 godz.
1 godz.
1 godz.
1 godz.
1 godz.
1 godz.
1 godz.
1 godz.
ciepłej temperaturze
Opóźnienie
15:00
15:00
15:00
15:00
15:00
15:00
15:00
15:00
15:00
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że należy poczekać, aż plik się załaduje i będzie można go czytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od prędkości Twojego internetu.
Podsumowanie
przed użyciem urządzenia Kenwood ● Przeczytaj uważnie poniższe instrukcje i zachowaj jena wypadek potrzeby skorzystania z nich przyszłości. ● Usuń opakowanie w całości wraz ze wszystkimietykietami. bezpieczeństwo ● Nie dotykać gorących powierzchni. Dostępnepowierzchnie mogą ulec podczas używanianagr...
legenda 1 uchwyt na pokrywce 2 element grzewczy 3 uchwyt brytfanki do pieczenia chleba 4 urządzenie do ugniatania ciasta 5 wał napędowy 6 sprzęgło napędowe 7 przycisk on/ off 8 miarka 9 podwójna łyżka do mierzenia 1 łyżeczka do herbaty& 1 łyżka stołowa bk panel sterowania bl przycisk menu bm prz...
Eksploatacja piekarnika (zobacz rysunki) 1 Wyjąć formę do chleba trzymając za uchwyt iprzekręcając w kierunku tylnej ściany komorypiecyka. 2 Zainstaluj urządzenie do ugniatania ciasta. ● Aby nie rozlewać składników do wnętrza komorypiecyka, należy przed ich umieszczeniem wformie do chleba wyjąć form...