Montaż/demontaż tarczy tnącej na plasterki - KitchenAid 5KFP1644EOB - Instrukcja obsługi - Strona 72

KitchenAid 5KFP1644EOB Robot kuchenny – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 117
Ładowanie instrukcji

Polski

443

UŻYCIE MALAKSERA

Montaż/demontaż tarczy tnącej na plasterki

1

Tarczę umieścić na trzpieniu

montażowym�

2

Delikatnie obracać tarczą do momentu

wskoczenia na właściwe miejsce�

4

Aby wyjąć tarczę tnącą, zdjąć pokrywę

misy roboczej, a następnie z pomocą

2 uchwytów w tarczy podnieść

dwoma palcami tarczę z trzpienia

montażowego �

Uchwyt

Uchwyt

3

Zamontować pokrywę misy roboczej�

Regulacja grubości plastrów

UWAGA:

Suwak regulacji grubości

plastrów współpracuje jedynie z tarczą

tnącą� Zmiana ustawień grubości plastrów

przy zamontowanych tarczach innych niż

tarcza tnąca nie będzie miała wpływy na

działanie�
Oprócz ustawienia suwaka regulacji

grubość plastrów można regulować

zmieniając siłę nacisku dłoni, jaka

oddziałuje na produkt w podajniku�
Aby uzyskać grubsze plastry należy

mocniej dociskać produkty, cieńsze plastry

uzyskujemy przez lżejsze dociśnięcie�

Przesunąć suwak, aby wybrać żądaną

grubość�

Grube

plastry

Cienkie

plastry

UWAGA:

Tarcze i adaptery muszą być usunięte przed wyjęciem misy�

UŻYCIE MALAKSERA

W10529664D_15_PL_v01.indd 443

8/4/17 9:29 AM

Spis treści

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)