KitchenAid 5KFP1644EOB Robot kuchenny – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
436
PRZYGOTOWANIE MALAKSERA DO PRACY
Uchwyt
Uchwyt
4
Jeśli używana była tarcza,
zdemontować ją� Trzymając tarczę 2
palcami podnieść tarczę z trzpienia
montażowego�
3
LUB: przekręcić pokrywę misy
roboczej, jak pokazano na obrazku,
następnie zdjąć pokrywę z misy
malaksera� Przejść do kolejnych
kroków pozostawiając misę roboczą na
podstawie malaksera�
PRZYGOTOWANIE MALAKSERA DO PRACY
Użycie suwaka zewnętrznej regulacji grubości plastrów
2
Zdecydowanym ruchem przekręcić
misę roboczą wraz z pokrywą a
następnie zdjąć z podstawy malaksera�
Zdemontować pokrywę misy roboczej�
1
Przed rozpoczęciem demontażu,
upewnić się, że malakser jest wyłączony
i nie jest podłączony do sieci zasilającej�
3
Aby uruchomić tryb pracy
pulsacyjnej
( )
, ustawić dźwignię
na “2”, a pokrętło obrócić na pozycję
“PULSE”
( )
� Pokrętło automatycznie
wróci na pozycję „O” i zatrzyma
pracę malaksera� Praca w trybie
pulsacyjnym
( )
pozwala na
kontrolę długości i intensywności
przetwarzania produktów�
2
1
UŻYCIE MALAKSERA
W10529664D_15_PL_v01.indd 436
8/4/17 9:29 AM
Spis treści
- 52 Polski; INSTRUKCJA OBSŁUGI MALAKSERA; S P I S T R E Ś C I
- 53 WAŻE ZALECENIA DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA; Używając urządzeń elektrycznych, należy zawsze; istnieje zagrożenie dla życia lub możliwość; NIEBEZPIECZEŃSTWO
- 54 PODSTAWOWE ZASADY BEZPIECZEŃSTWA
- 55 Wymagania elektryczne; PROSIMY ZACHOWAĆ TĘ INSTRUKCJĘ; Utylizacja odpadów sprzętu elektrycznego; Utylizacja opakowania
- 56 CZĘŚCI MALAKSERA I CECHY; Części i akcesoria
- 58 ZĘŚCI MALAKSERA I CECHY; Objaśnienie angielskich opisów na częściach malaksera; Elementy
- 60 Czynność; Jak wybrać odpowiednie narzędzie?
- 62 PRZYGOTOWANIE MALAKSERA DO PRACY; Przed pierwszym użyciem; Montaż misy roboczej
- 63 Użycie szerokiego podajnika i popychacza 3 w 1; Niebezpiecznie wirujące ostrza.; UWAGA; Montaż pokrywy misy roboczej oraz blokada zabezpieczająca
- 64 Użycie panelu kontroli prędkości
- 65 Użycie suwaka zewnętrznej regulacji grubości plastrów; UŻYCIE MALAKSERA
- 66 Przygotowanie do pracy zestawu do krojenia w kostkę
- 67 Montaż/użycie zestawu do krojenia w kostkę
- 69 Montaż/demontaż uniwersalnego noża
- 70 Montaż/demontaż misy szefa
- 71 Montaż/demontaż tarczy trącej, do frytek oraz do tarcia na miazgę
- 72 Montaż/demontaż tarczy tnącej na plasterki
- 74 Montaż/demontaż wyciskarki do cytrusów
- 75 Montaż/demontaż trzepaczki do jajek lub plastikowego mieszadła
- 76 MYCIE I KONSERWACJA
- 77 Użycie uniwersalnego noża ze stali nierdzewnej
- 78 Użycie tarczy tnącej/trącej; WSKAZÓWKI DLA UŻYTKOWNIKÓW
- 79 Wskazówki dla użytkowników
- 80 ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW; nie
- 81 SERWIS I GWARANCJA; Gwarancja malaksera KitchenAid
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)