Użycie suwaka zewnętrznej regulacji grubości plastrów; UŻYCIE MALAKSERA - KitchenAid 5KFP1644EOB - Instrukcja obsługi - Strona 65

KitchenAid 5KFP1644EOB Robot kuchenny – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 117
Ładowanie instrukcji

436

PRZYGOTOWANIE MALAKSERA DO PRACY

Uchwyt

Uchwyt

4

Jeśli używana była tarcza,

zdemontować ją� Trzymając tarczę 2

palcami podnieść tarczę z trzpienia

montażowego�

3

LUB: przekręcić pokrywę misy

roboczej, jak pokazano na obrazku,

następnie zdjąć pokrywę z misy

malaksera� Przejść do kolejnych

kroków pozostawiając misę roboczą na

podstawie malaksera�

PRZYGOTOWANIE MALAKSERA DO PRACY

Użycie suwaka zewnętrznej regulacji grubości plastrów

2

Zdecydowanym ruchem przekręcić

misę roboczą wraz z pokrywą a

następnie zdjąć z podstawy malaksera�

Zdemontować pokrywę misy roboczej�

1

Przed rozpoczęciem demontażu,

upewnić się, że malakser jest wyłączony

i nie jest podłączony do sieci zasilającej�

3

Aby uruchomić tryb pracy

pulsacyjnej

( )

, ustawić dźwignię

na “2”, a pokrętło obrócić na pozycję

“PULSE”

( )

� Pokrętło automatycznie

wróci na pozycję „O” i zatrzyma

pracę malaksera� Praca w trybie

pulsacyjnym

( )

pozwala na

kontrolę długości i intensywności

przetwarzania produktów�

2

1

UŻYCIE MALAKSERA

W10529664D_15_PL_v01.indd 436

8/4/17 9:29 AM

Spis treści

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)