KitchenAid 5KFP1644EOB Robot kuchenny – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
541
540
:ماعطلا دعُم لمعي لا
لكشب امهتاذاحم تمت دق ءاطغلاو ةبكلا نأ نم يدكأت
ربكلأا ماعطلا عفاد نأو امهناكم يف نيتبثم امهنأو حيحص
�ماعطلا بوبنأ لخادب
نأ نم يدكأت ،ريبكلا ميقلتلا بوبنأ ةحتف مادختسا دنع
)ءلملل ىصقلأا دحلا( Max� Fill طخ قوف سيل ماعطلا
�ميقلتلا بوبنأ ىلع
�ءابرهكلاب لصتم ماعطلا دعُم نأ نم يققحت
ةرئادلا يف دوجوملا )زويفلا( يئابرهكلا مامصلا له
اذإ ؟مادختسلال ا ًحلاص ماعطلا دعُمل ةلصوملا ةيئابرهكلا
نأ نم يدكأتف ،ةيئابرهكلا ةرئادلل عطاق قودنص كانه ناك
�ةقلغم ةرئادلا
ةرم هليصوتب يموق مث ،ماعطلا دعُم سباق لصفب يموق
�ةقاطلا ذخأمب ىرخأ
يرظتناف ،ةفرغلا ةرارح ةجرد دنع ماعطلا دعُم نكي مل اذإ
�ةلواحملا يديعأ مث ،ةفرغلا ةرارح ةجرد ىلإ لصي ىتح
:يلي امم يققحتف ،لمعي مل وأ ماعطلا دعُم لطعت اذإ
:ةظحلام
:حيحص لكشب حئارشلا عيطقت وأ ر ْشبلاب ماعطلا دعُم موقي لا
اًهجتم صرقلا يف عفترملا ةرفشلا بناج نأ نم يدكأت
�ئياهملا ىلع ىلعلأ
،ليدعتلل ةلباقلا حئارشلا عيطقت ةرفش نيمدختست يتنك اذإ
�حيحصلا كم ُسلا ىلع اهنييعت نم يدكأتف
وأ حئارش ىلإ عيطقتلل ةبسانم تانوكملا نأ نم يدكأت
�ر ْشبلا
:صرقلا مادختسا دنع قلغي لا ءاطغلا ناك اذإ
عم ،حيحص لكشب ةبيكرت مت دق صرقلا نأ نم يدكأت
لكشب عوضوم هنأو ،ىلعلأا يف عفترملا ءوتنلا دوجو
�ةرادلإا ئياهم ىلع حيحص
،هلاعأ ةدراولا رصانعلا نم يأ ببسب ةلكشملا نكت مل اذإ
�"ةمدخلاو نامضلا" يرظناف
اهحلاصإو ءاطخلأا فاشكتسا
�لمعلا ةبك نم تانوكملا ةلازلإ ةقعلملا يمدختسا
ببسب اهنول ريغت دق كيتسلابلا نم ا ًعطق نأ يتدجو اذإ
مادختساب اهفيظنتب يموقف ،هدادعإ مت يذلا ماعطلا عاونأ
�نوميللا ريصع
:ةيلاتلا فئاظولاب مايقلل ا ًممصم سيل ماعطلا دعُم نإ
-
ةبلصلا لباوتلاو بوبحلا وأ نبلا بوبح نحط
-
ريغ ماعطلا نم ىرخأ ءازجأ وأ ماظعلا نحط
لكلأل ةحلاص
-
ةئينلا تاورضخلا وأ ةهكافلا لييست
-
ىلإ دربملا ريغ محللا وأ قولسملا ضيبلا عيطقت
�حئارش
ةعئار جئاتن ىلع لوصحلل حئاصن
ةعئار جئاتن ىلع لوصحلل حئاصن
W10529664D_18_AR_v01.indd 541
8/4/17 9:19 AM
Spis treści
- 52 Polski; INSTRUKCJA OBSŁUGI MALAKSERA; S P I S T R E Ś C I
- 53 WAŻE ZALECENIA DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA; Używając urządzeń elektrycznych, należy zawsze; istnieje zagrożenie dla życia lub możliwość; NIEBEZPIECZEŃSTWO
- 54 PODSTAWOWE ZASADY BEZPIECZEŃSTWA
- 55 Wymagania elektryczne; PROSIMY ZACHOWAĆ TĘ INSTRUKCJĘ; Utylizacja odpadów sprzętu elektrycznego; Utylizacja opakowania
- 56 CZĘŚCI MALAKSERA I CECHY; Części i akcesoria
- 58 ZĘŚCI MALAKSERA I CECHY; Objaśnienie angielskich opisów na częściach malaksera; Elementy
- 60 Czynność; Jak wybrać odpowiednie narzędzie?
- 62 PRZYGOTOWANIE MALAKSERA DO PRACY; Przed pierwszym użyciem; Montaż misy roboczej
- 63 Użycie szerokiego podajnika i popychacza 3 w 1; Niebezpiecznie wirujące ostrza.; UWAGA; Montaż pokrywy misy roboczej oraz blokada zabezpieczająca
- 64 Użycie panelu kontroli prędkości
- 65 Użycie suwaka zewnętrznej regulacji grubości plastrów; UŻYCIE MALAKSERA
- 66 Przygotowanie do pracy zestawu do krojenia w kostkę
- 67 Montaż/użycie zestawu do krojenia w kostkę
- 69 Montaż/demontaż uniwersalnego noża
- 70 Montaż/demontaż misy szefa
- 71 Montaż/demontaż tarczy trącej, do frytek oraz do tarcia na miazgę
- 72 Montaż/demontaż tarczy tnącej na plasterki
- 74 Montaż/demontaż wyciskarki do cytrusów
- 75 Montaż/demontaż trzepaczki do jajek lub plastikowego mieszadła
- 76 MYCIE I KONSERWACJA
- 77 Użycie uniwersalnego noża ze stali nierdzewnej
- 78 Użycie tarczy tnącej/trącej; WSKAZÓWKI DLA UŻYTKOWNIKÓW
- 79 Wskazówki dla użytkowników
- 80 ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW; nie
- 81 SERWIS I GWARANCJA; Gwarancja malaksera KitchenAid
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)