Electrolux KODDP77X Piekarnik – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
(°C)
(min)
Mięso z wody,
0,25 kg
blacha do pieczenia cias‐
ta lub głęboka blacha
200
3
35 - 45
Szaszłyk, 0,5 kg
blacha do pieczenia cias‐
ta lub głęboka blacha
200
3
25 - 30
Ciastka, 16 szt.
blacha do pieczenia cias‐
ta lub głęboka blacha
180
2
20 - 30
Makaroniki, 24
szt.
blacha do pieczenia cias‐
ta lub głęboka blacha
180
2
25 - 35
Babeczki, 12 szt.
blacha do pieczenia cias‐
ta lub głęboka blacha
170
2
30 - 40
Ciasto pikantne,
20 szt.
blacha do pieczenia cias‐
ta lub głęboka blacha
180
2
25 - 30
Kruche ciastecz‐
ka, 20 szt.
blacha do pieczenia cias‐
ta lub głęboka blacha
150
2
25 - 35
Tartletki, 8 szt.
blacha do pieczenia cias‐
ta lub głęboka blacha
170
2
20 - 30
Warzywa, z wo‐
dy, 0,4 kg
blacha do pieczenia cias‐
ta lub głęboka blacha
180
3
35 - 45
Omlet wegeta‐
riański
blacha do pieczenia piz‐
zy na ruszcie
200
3
25 - 30
Warzywa śró‐
dziemnomorskie,
0,7 kg
blacha do pieczenia cias‐
ta lub głęboka blacha
180
4
25 - 30
11.2 Termoobieg wilgotny – zalecane akcesoria
Należy używać używać naczyń i pojemników w ciemnym kolorze o matowej powierzchni.
Pochłaniają one lepiej ciepło niż naczynia w jasnym kolorze o błyszczącej powierzchni.
407/716
WSKAZÓWKI I PORADY
Spis treści
- 61 MYŚLIMY O TOBIE; OBSŁUGA KLIENTA I SERWIS; SPIS TREŚCI
- 62 urządzenia należy uważnie zapoznać się z dołączoną; INFORMACJE DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 65 WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 66 Podłączenie elektryczne; WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 69 Oświetlenie wewnętrzne; INSTALACJA
- 70 OPIS URZĄDZENIA
- 71 Chowane pokrętła sterujące; WŁĄCZANIE I WYŁĄCZANIE PIEKARNIKA
- 72 PRZED PIERWSZYM UŻYCIEM
- 73 CODZIENNA EKSPLOATACJA
- 74 Funkcje pieczenia
- 75 Standardowe funkcje pieczenia
- 76 Uwagi dotyczące funkcji: Termoobieg wilgotny
- 77 Gotowanie wspomagane
- 82 FUNKCJE ZEGARA
- 84 Wkładanie akcesoriów; SPOSÓB UŻYCIA: AKCESORIA
- 86 Obsługa urządzenia: Termosonda
- 87 Automatyczne wyłączanie; DODATKOWE FUNKCJE
- 88 Wentylator chłodzący; Termoobieg wilgotny; WSKAZÓWKI I PORADY
- 89 Termoobieg wilgotny – zalecane akcesoria
- 90 Tabele pieczenia na potrzeby ośrodków przeprowadzających
- 92 Uwagi dotyczące czyszczenia; KONSERWACJA I CZYSZCZENIE
- 93 Sposób wyjmowania: Prowadnice blach; Obsługa urządzenia: Czyszczenie pirolityczne
- 97 Tylne oświetlenie
- 98 ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW
- 99 Informacje o produkcie i karta produktu*; EFEKTYWNOŚĆ ENERGETYCZNA
- 100 Oszczędzanie energii
- 101 STRUKTURA MENU
- 102 OCHRONA ŚRODOWISKA
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)