Electrolux KODDP77X Piekarnik – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Potrawa
Waga
Poziom półki/akcesoria
Czas
trwania
P14
Wieprzowina
rwana (powol‐
ne gotowanie)
1,5 - 2 kg
2 blacha do pieczenia ciasta
Wykorzystaj ulubione przyprawy. Obrócić
mięso po upływie połowy czasu piecze‐
nia, aby uzyskać równomierne przyru‐
mienienie.
~ 215 min
P15
Schab, świeży
1 - 1,5 kg;
kawałki o
grubości 5 -
6 cm
2; brytfanna na ruszcie
Wykorzystaj ulubione przyprawy.
~ 55 min
P16
Żeberka
2-3 kg; użyć
surowych
żeberek o
grubości 2-3
cm
3 głęboka blacha
Dodać płyn, aby zakryć dno naczynia.
Obrócić mięso po upływie połowy czasu
pieczenia.
90 min
Jagnięcina
P17
Udziec jagnię‐
cy z kością
1,5 - 2 kg;
kawałki o
grubości 7 -
9 cm
2; brytfanna na blasze do pie‐
czenia
Dodać płyn. Obrócić mięso po upływie
połowy czasu pieczenia.
~ 130 min
Drób
P18
Cały kurczak
1-1,5 kg;
świeży
2;
200 ml; naczynie żarood‐
porne na blasze do pieczenia
Wykorzystaj ulubione przyprawy. Obrócić
kurczaka po upływie połowy czasu pie‐
czenia, aby uzyskać równomierne przy‐
rumienienie.
~ 60 min
P19
Połówki kur‐
czaka
0,5 - 0,8 kg
3 blacha do pieczenia
Wykorzystaj ulubione przyprawy.
~ 40 min
P20
Pierś kurcza‐
ka
180-200 g
na sztukę
2; naczynie żaroodporne na
ruszcie
Wykorzystaj ulubione przyprawy. Pod‐
smażyć mięso na patelni przez kilka mi‐
nut.
~ 25 min
397/716
CODZIENNA EKSPLOATACJA
Spis treści
- 61 MYŚLIMY O TOBIE; OBSŁUGA KLIENTA I SERWIS; SPIS TREŚCI
- 62 urządzenia należy uważnie zapoznać się z dołączoną; INFORMACJE DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 65 WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 66 Podłączenie elektryczne; WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 69 Oświetlenie wewnętrzne; INSTALACJA
- 70 OPIS URZĄDZENIA
- 71 Chowane pokrętła sterujące; WŁĄCZANIE I WYŁĄCZANIE PIEKARNIKA
- 72 PRZED PIERWSZYM UŻYCIEM
- 73 CODZIENNA EKSPLOATACJA
- 74 Funkcje pieczenia
- 75 Standardowe funkcje pieczenia
- 76 Uwagi dotyczące funkcji: Termoobieg wilgotny
- 77 Gotowanie wspomagane
- 82 FUNKCJE ZEGARA
- 84 Wkładanie akcesoriów; SPOSÓB UŻYCIA: AKCESORIA
- 86 Obsługa urządzenia: Termosonda
- 87 Automatyczne wyłączanie; DODATKOWE FUNKCJE
- 88 Wentylator chłodzący; Termoobieg wilgotny; WSKAZÓWKI I PORADY
- 89 Termoobieg wilgotny – zalecane akcesoria
- 90 Tabele pieczenia na potrzeby ośrodków przeprowadzających
- 92 Uwagi dotyczące czyszczenia; KONSERWACJA I CZYSZCZENIE
- 93 Sposób wyjmowania: Prowadnice blach; Obsługa urządzenia: Czyszczenie pirolityczne
- 97 Tylne oświetlenie
- 98 ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW
- 99 Informacje o produkcie i karta produktu*; EFEKTYWNOŚĆ ENERGETYCZNA
- 100 Oszczędzanie energii
- 101 STRUKTURA MENU
- 102 OCHRONA ŚRODOWISKA
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)