Electrolux KODDP77X Piekarnik – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Potrawa
Waga
Poziom półki/akcesoria
Czas
trwania
P21
Udka kurcza‐
ka, świeże
-
3 blacha do pieczenia
Jeśli najpierw zamarynowano udka z kur‐
czaka, ustawić niższą temperaturę i sma‐
żyć je dłużej.
~ 30 min
P22
Kaczka, cała
2 - 3 kg
2; brytfanna na ruszcie
Wykorzystaj ulubione przyprawy. Umieś‐
cić mięso na brytfannie. Obrócić kaczkę
po upływie połowy czasu pieczenia.
~ 100 min
P23
Gęś, cała
4 - 5 kg
2; głęboka blacha
Wykorzystaj ulubione przyprawy. Umieś‐
cić mięso na głębokiej blasze do piecze‐
nia. Obrócić gęś po upływie połowy cza‐
su pieczenia.
~ 110 min
Inne
P24
Pieczeń mięs‐
na
1 kg
2; ruszt
Wykorzystaj ulubione przyprawy.
~ 60 min
Ryby
P25
Cała ryba,
grillowana
0,5-1 kg na
rybę
2 blacha do pieczenia ciasta
Napełnij rybę masłem i użyć swoich ulu‐
bionych przypraw i ziół.
~ 30 min
P26
Filet z ryby
-
3; naczynie żaroodporne na rusz‐
cie
Wykorzystaj ulubione przyprawy.
20 min
Słodkie wypieki / desery
P27
Sernik
-
2;
Tortownica o średnicy 28 cm
na ruszcie
90 min
P28
Szarlotka
-
2
100-150 ml blacha do piecze‐
nia
60 min
398/716
CODZIENNA EKSPLOATACJA
Spis treści
- 61 MYŚLIMY O TOBIE; OBSŁUGA KLIENTA I SERWIS; SPIS TREŚCI
- 62 urządzenia należy uważnie zapoznać się z dołączoną; INFORMACJE DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 65 WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 66 Podłączenie elektryczne; WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 69 Oświetlenie wewnętrzne; INSTALACJA
- 70 OPIS URZĄDZENIA
- 71 Chowane pokrętła sterujące; WŁĄCZANIE I WYŁĄCZANIE PIEKARNIKA
- 72 PRZED PIERWSZYM UŻYCIEM
- 73 CODZIENNA EKSPLOATACJA
- 74 Funkcje pieczenia
- 75 Standardowe funkcje pieczenia
- 76 Uwagi dotyczące funkcji: Termoobieg wilgotny
- 77 Gotowanie wspomagane
- 82 FUNKCJE ZEGARA
- 84 Wkładanie akcesoriów; SPOSÓB UŻYCIA: AKCESORIA
- 86 Obsługa urządzenia: Termosonda
- 87 Automatyczne wyłączanie; DODATKOWE FUNKCJE
- 88 Wentylator chłodzący; Termoobieg wilgotny; WSKAZÓWKI I PORADY
- 89 Termoobieg wilgotny – zalecane akcesoria
- 90 Tabele pieczenia na potrzeby ośrodków przeprowadzających
- 92 Uwagi dotyczące czyszczenia; KONSERWACJA I CZYSZCZENIE
- 93 Sposób wyjmowania: Prowadnice blach; Obsługa urządzenia: Czyszczenie pirolityczne
- 97 Tylne oświetlenie
- 98 ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW
- 99 Informacje o produkcie i karta produktu*; EFEKTYWNOŚĆ ENERGETYCZNA
- 100 Oszczędzanie energii
- 101 STRUKTURA MENU
- 102 OCHRONA ŚRODOWISKA
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)