Electrolux KODDP77X - Instrukcja obsługi - Strona 148

Electrolux KODDP77X Piekarnik – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 151
Ładowanie instrukcji

Yemek

Ağırlık

Raf seviyesi / Aksesuar

Süre

P27

Peynirli pasta

-

2;

tel raf üzerinde 28 cm çapın‐

da kelepçeli kek kalıbı

90 dk

P28

Elmalı pasta

-

2;

100 - 150 ml; pişirme tepsisi

60 dk

P29

Elmalı tart

-

2; tel raf üzerinde pasta şeklinde

40 dk

P30

Elmalı turta

-

2;

100 - 150 ml;

tel raf üze‐

rinde 22 cm çapında pasta şeklinde

60 dk

P31

Brownie

2 kg

3; derin tava

30 dk

P32

Çikolatalı

muffin

-

2;

100 - 150 ml; tel raf üzerinde

muffin tepsisinde

30 dk

P33

Somun kek

-

2; tel raf üzerinde somun kalıbında

50 dk

Sebzeler / Garnitürler

P34

Kumpir

1 kg

2; pişirme tepsisi

Bütün bir patatesi kabuğuyla birlikte pişir‐

me tepsisine koyun.

50 dk

P35

Patates dilim‐

leri

1 kg

3; fırın kağıdı ile kaplanmış pişirme

tepsisi

Sevdiğiniz baharatları kullanın. Patates‐

leri dilimleyin.

35 dk

P36

Karışık ızgara

sebzeler

1 - 1,5 kg

3; fırın kağıdı ile kaplanmış pişirme

tepsisi

Sevdiğiniz baharatları kullanın. Sebzeleri

dilimleyin.

30 dk

P37

Patates köfte‐

leri, donmuş

0,5 kg

3; pişirme tepsisi

25 dk

P38

Patates kı‐

zartması

0,75 kg

3; pişirme tepsisi

25 dk

Graten, ekmek ve pizza

692/716

GÜNLÜK KULLANIM

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)