Electrolux KODDP77X Piekarnik – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Jelo
Težina
Razina police / dodatna oprema
Vrijeme
trajanja
P9
Filet, slabo
pečen (sporo
pečenje)
0,5 - 1,5 kg;
5 - 6 cm de‐
beli komadi
2; pekač za pecivo
Koristite svoje omiljene začine ili jedno‐
stavno samo sol i svježe mljeveni papar.
Meso pržite nekoliko minuta na vrućoj ta‐
vi. Stavite u pećnicu.
~ 75 min
P10
Filet, srednje
pečen (sporo
pečenje)
~ 90 min
P11
Filet, pečen
(sporo peče‐
nje)
~ 120 min
Teletina
P12
Teleće peče‐
nje (npr. pleć‐
ka)
0,8 - 1,5 kg;
4 cm debeli
komadi
2;jelo pečeno na mreži za peče‐
nje
Koristite svoje omiljene začine. Dodajte
tekućinu. Pečenje pokriveno.
~ 80 min
Svinjetina
P13
Pečena svi‐
njetina, vrat ili
plećka
1,5 - 2 kg
2;jelo pečeno na mreži za peče‐
nje
Meso okrenite nakon polovice vremena
kuhanja.
~ 120 min
P14
Trgana svinje‐
tina (sporo pe‐
čenje)
1,5 - 2 kg
2; pekač za pecivo
Koristite svoje omiljene začine. Meso
okrenite nakon polovice vremena kuha‐
nja da se ujednačeno zapeče.
~ 215 min
P15
Pečenica,
svježa
1 - 1,5 kg; 5
- 6 cm debe‐
li komadi
2; jelo pečeno na mreži za pe‐
čenje
Koristite svoje omiljene začine.
~ 55 min
P16
Svinjska re‐
brica
2 - 3 kg;
upotrijebite
sirove, 2 - 3
cm tanke
svinjske re‐
brice
3; duboka tava
Dodajte tekućinu tako da pokrije dno po‐
sude. Meso okrenite nakon polovice vre‐
mena kuhanja.
90 min
184/716
SVAKODNEVNA UPORABA
Spis treści
- 61 MYŚLIMY O TOBIE; OBSŁUGA KLIENTA I SERWIS; SPIS TREŚCI
- 62 urządzenia należy uważnie zapoznać się z dołączoną; INFORMACJE DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 65 WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 66 Podłączenie elektryczne; WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 69 Oświetlenie wewnętrzne; INSTALACJA
- 70 OPIS URZĄDZENIA
- 71 Chowane pokrętła sterujące; WŁĄCZANIE I WYŁĄCZANIE PIEKARNIKA
- 72 PRZED PIERWSZYM UŻYCIEM
- 73 CODZIENNA EKSPLOATACJA
- 74 Funkcje pieczenia
- 75 Standardowe funkcje pieczenia
- 76 Uwagi dotyczące funkcji: Termoobieg wilgotny
- 77 Gotowanie wspomagane
- 82 FUNKCJE ZEGARA
- 84 Wkładanie akcesoriów; SPOSÓB UŻYCIA: AKCESORIA
- 86 Obsługa urządzenia: Termosonda
- 87 Automatyczne wyłączanie; DODATKOWE FUNKCJE
- 88 Wentylator chłodzący; Termoobieg wilgotny; WSKAZÓWKI I PORADY
- 89 Termoobieg wilgotny – zalecane akcesoria
- 90 Tabele pieczenia na potrzeby ośrodków przeprowadzających
- 92 Uwagi dotyczące czyszczenia; KONSERWACJA I CZYSZCZENIE
- 93 Sposób wyjmowania: Prowadnice blach; Obsługa urządzenia: Czyszczenie pirolityczne
- 97 Tylne oświetlenie
- 98 ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW
- 99 Informacje o produkcie i karta produktu*; EFEKTYWNOŚĆ ENERGETYCZNA
- 100 Oszczędzanie energii
- 101 STRUKTURA MENU
- 102 OCHRONA ŚRODOWISKA
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)