Electrolux KODDP77X Piekarnik – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Aby uzyskać najlepsze efekty pieczenia:
Składniki powinny mieć tem‐
peraturę pokojową.
Nie używać do potraw
płynnych.
Podczas pieczenia musi pozostać
w potrawie.
Obsługa urządzenia: Termosonda
Krok 1
Włączyć piekarnik.
Krok 2
Ustawić funkcję pieczenia i w razie potrzeby temperaturę piekarnika.
Krok 3
Umieścić: Termosonda.
Mięso, drób i ryby
Zapiekanki
Włożyć końcówkę Termosonda w środek
mięsa lub ryby; jeśli to możliwe – w najgrub‐
szą część. Upewnić się, że co najmniej 3/4
Termosonda znajduje się w potrawie.
Umieścić końcówkę Termosonda dokładnie w
środkowej części casserole. Termosonda powin‐
na być stabilna podczas pieczenia. Można w tym
celu wykorzystać składnik potrawy o stałej kon‐
systencji.Za pomocą krawędzi naczynia do pie‐
czenia podpierać silikonowy uchwyt Termosonda.
Końcówka Termosonda nie powinna dotykać dna
naczynia.
Krok 4
Podłączyć Termosonda do gniazda znajdującego się z przodu piekarnika.
Na wyświetlaczu pojawi się wskazanie obecnej temperatury: Termosonda.
Krok 5
— nacisnąć, aby ustawić temperaturę wewnątrz produktu dla termosondy.
Krok 6
– nacisnąć, aby potwierdzić.
Gdy potrawa osiągnie ustawioną temperaturę, rozlegnie się sygnał dźwiękowy. Można
wyłączyć piekarnik lub kontynuować pieczenie, aby uzyskać odpowiedni stopień wy‐
pieczenia potrawy.
404/716
SPOSÓB UŻYCIA: AKCESORIA
Spis treści
- 61 MYŚLIMY O TOBIE; OBSŁUGA KLIENTA I SERWIS; SPIS TREŚCI
- 62 urządzenia należy uważnie zapoznać się z dołączoną; INFORMACJE DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 65 WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 66 Podłączenie elektryczne; WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 69 Oświetlenie wewnętrzne; INSTALACJA
- 70 OPIS URZĄDZENIA
- 71 Chowane pokrętła sterujące; WŁĄCZANIE I WYŁĄCZANIE PIEKARNIKA
- 72 PRZED PIERWSZYM UŻYCIEM
- 73 CODZIENNA EKSPLOATACJA
- 74 Funkcje pieczenia
- 75 Standardowe funkcje pieczenia
- 76 Uwagi dotyczące funkcji: Termoobieg wilgotny
- 77 Gotowanie wspomagane
- 82 FUNKCJE ZEGARA
- 84 Wkładanie akcesoriów; SPOSÓB UŻYCIA: AKCESORIA
- 86 Obsługa urządzenia: Termosonda
- 87 Automatyczne wyłączanie; DODATKOWE FUNKCJE
- 88 Wentylator chłodzący; Termoobieg wilgotny; WSKAZÓWKI I PORADY
- 89 Termoobieg wilgotny – zalecane akcesoria
- 90 Tabele pieczenia na potrzeby ośrodków przeprowadzających
- 92 Uwagi dotyczące czyszczenia; KONSERWACJA I CZYSZCZENIE
- 93 Sposób wyjmowania: Prowadnice blach; Obsługa urządzenia: Czyszczenie pirolityczne
- 97 Tylne oświetlenie
- 98 ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW
- 99 Informacje o produkcie i karta produktu*; EFEKTYWNOŚĆ ENERGETYCZNA
- 100 Oszczędzanie energii
- 101 STRUKTURA MENU
- 102 OCHRONA ŚRODOWISKA
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)