Electrolux KODDP77X Piekarnik – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Gatimi
Pesha
Niveli i raftit / Aksesori
Kohëzgjat
ja
P16
Brinjë
2 - 3 kg;
përdorni
brinjë të
pagatuara, 2
- 3 cm të
hollë
3; tigan i thellë
Shtoni lëng për të mbuluar pjesën e
poshtme të enës. Pasi të ketë kaluar
gjysma e kohës së gatimit, kthejeni
mishin nga ana tjetër.
90 min
Mish qengji
P17
Kofshë qengji
me kocka
1,5 - 2 kg;
pjesë të
trasha 7 - 9
cm
2; gatim rosto në tavë për pjekje
Shtoni lëng. Pasi të ketë kaluar gjysma e
kohës së gatimit, kthejeni mishin nga ana
tjetër.
~ 130 min
Shpezë
P18
Pulë e plotë
1 - 1,5 kg; të
freskëta
2;
200 ml; gatim tave në
tepsi pjekjeje
Përdorni erëzat tuaja të preferuara. Pasi
të ketë kaluar gjysma e kohës së gatimit,
kthejeni pulën nga ana tjetër për pjekje të
barabartë.
~ 60 min
P19
Gjysmë pule
0,5 - 0,8 kg
3; tepsi pjekjeje
Përdorni erëzat tuaja të preferuara.
~ 40 min
P20
Gjoks pule
180 - 200 g
për copë
2; tavë në raftin e telit
Përdorni erëzat tuaja të preferuara.
Skuqni mishin për disa minuta në një
tigan të nxehtë.
~ 25 min
P21
Kofshë pule,
të freskëta
-
3; tepsi pjekjeje
Nëse së pari keni marinuar këmbët e
pulës, vendosni temperaturë më të ulët
dhe gatuajini më gjatë.
~ 30 min
P22
Rosë, e plotë
2 - 3 kg
2; enë pjekjeje në raftin e telit
Përdorni erëzat tuaja të preferuara.
Vendoseni mishin në tavën e rostos.
Pasi të ketë kaluar gjysma e kohës së
gatimit, kthejeni rosën nga ana tjetër.
~ 100 min
606/716
PËRDORIMI I PËRDITSHËM
Spis treści
- 61 MYŚLIMY O TOBIE; OBSŁUGA KLIENTA I SERWIS; SPIS TREŚCI
- 62 urządzenia należy uważnie zapoznać się z dołączoną; INFORMACJE DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 65 WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 66 Podłączenie elektryczne; WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 69 Oświetlenie wewnętrzne; INSTALACJA
- 70 OPIS URZĄDZENIA
- 71 Chowane pokrętła sterujące; WŁĄCZANIE I WYŁĄCZANIE PIEKARNIKA
- 72 PRZED PIERWSZYM UŻYCIEM
- 73 CODZIENNA EKSPLOATACJA
- 74 Funkcje pieczenia
- 75 Standardowe funkcje pieczenia
- 76 Uwagi dotyczące funkcji: Termoobieg wilgotny
- 77 Gotowanie wspomagane
- 82 FUNKCJE ZEGARA
- 84 Wkładanie akcesoriów; SPOSÓB UŻYCIA: AKCESORIA
- 86 Obsługa urządzenia: Termosonda
- 87 Automatyczne wyłączanie; DODATKOWE FUNKCJE
- 88 Wentylator chłodzący; Termoobieg wilgotny; WSKAZÓWKI I PORADY
- 89 Termoobieg wilgotny – zalecane akcesoria
- 90 Tabele pieczenia na potrzeby ośrodków przeprowadzających
- 92 Uwagi dotyczące czyszczenia; KONSERWACJA I CZYSZCZENIE
- 93 Sposób wyjmowania: Prowadnice blach; Obsługa urządzenia: Czyszczenie pirolityczne
- 97 Tylne oświetlenie
- 98 ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW
- 99 Informacje o produkcie i karta produktu*; EFEKTYWNOŚĆ ENERGETYCZNA
- 100 Oszczędzanie energii
- 101 STRUKTURA MENU
- 102 OCHRONA ŚRODOWISKA
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)