Electrolux KODDP77X Piekarnik – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Potrawa
Waga
Poziom półki/akcesoria
Czas
trwania
P6
Pieczeń woło‐
wa, lekko wy‐
pieczona (wol‐
ne gotowanie)
1 - 1,5 kg;
kawałki o
grubości 4 -
5 cm
2; blacha do pieczenia ciasta
Użyć ulubionych przypraw lub po prostu
soli i świeżo zmielonego pieprzu. Pod‐
smażyć mięso na patelni przez kilka mi‐
nut. Włożyć do piekarnika.
~ 75 min
P7
Pieczeń woło‐
wa, średnio
wypieczona
(wolne gotowa‐
nie)
~ 85 min
P8
Pieczeń woło‐
wa, dobrze
wypieczona
(wolne gotowa‐
nie)
~ 130 min
P9
Filet, lekko
wypieczony
(wolne gotowa‐
nie)
0,5 - 1,5 kg;
kawałki o
grubości 5 -
6 cm
2 blacha do pieczenia ciasta
Użyć ulubionych przypraw lub po prostu
soli i świeżo zmielonego pieprzu. Pod‐
smażyć mięso na patelni przez kilka mi‐
nut. Włożyć do piekarnika.
~ 75 min
P10
Filet, średnio
wypieczony
(wolne gotowa‐
nie)
~ 90 min
P11
Filet, gotowy
(wolne gotowa‐
nie)
~ 120 min
Cielęcina
P12
Pieczeń cielę‐
ca (np. łopat‐
ka)
0,8-1,5 kg;
kawałki o
grubości 4
cm
2; brytfanna na ruszcie
Wykorzystaj ulubione przyprawy. Dodać
płyn. Pieczeń przykryta.
~ 80 min
Wieprzowina
P13
Karczek wie‐
przowy lub ło‐
patka
1,5 - 2 kg
2; brytfanna na ruszcie
Obrócić mięso po upływie połowy czasu
pieczenia.
~ 120 min
396/716
CODZIENNA EKSPLOATACJA
Spis treści
- 61 MYŚLIMY O TOBIE; OBSŁUGA KLIENTA I SERWIS; SPIS TREŚCI
- 62 urządzenia należy uważnie zapoznać się z dołączoną; INFORMACJE DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 65 WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 66 Podłączenie elektryczne; WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 69 Oświetlenie wewnętrzne; INSTALACJA
- 70 OPIS URZĄDZENIA
- 71 Chowane pokrętła sterujące; WŁĄCZANIE I WYŁĄCZANIE PIEKARNIKA
- 72 PRZED PIERWSZYM UŻYCIEM
- 73 CODZIENNA EKSPLOATACJA
- 74 Funkcje pieczenia
- 75 Standardowe funkcje pieczenia
- 76 Uwagi dotyczące funkcji: Termoobieg wilgotny
- 77 Gotowanie wspomagane
- 82 FUNKCJE ZEGARA
- 84 Wkładanie akcesoriów; SPOSÓB UŻYCIA: AKCESORIA
- 86 Obsługa urządzenia: Termosonda
- 87 Automatyczne wyłączanie; DODATKOWE FUNKCJE
- 88 Wentylator chłodzący; Termoobieg wilgotny; WSKAZÓWKI I PORADY
- 89 Termoobieg wilgotny – zalecane akcesoria
- 90 Tabele pieczenia na potrzeby ośrodków przeprowadzających
- 92 Uwagi dotyczące czyszczenia; KONSERWACJA I CZYSZCZENIE
- 93 Sposób wyjmowania: Prowadnice blach; Obsługa urządzenia: Czyszczenie pirolityczne
- 97 Tylne oświetlenie
- 98 ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW
- 99 Informacje o produkcie i karta produktu*; EFEKTYWNOŚĆ ENERGETYCZNA
- 100 Oszczędzanie energii
- 101 STRUKTURA MENU
- 102 OCHRONA ŚRODOWISKA
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)