Philips HR2725 Maszynka do mięsa – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
23
EN
|
Making sausages - tips and warnings
Always mince the meat first.
◗
Make sure that one of the notches of the separator fits onto the
projection of the cutter housing.
1
Let the sausage skin soak in lukewarm water for 10 minutes. Then
slide the wet skin onto the sausage horn. Do not block the air
outlet grooves of the horn.
2
Put the minced meat on the feeding tray.
3
Press the on/off button to switch the appliance on.
4
Push the minced meat gently into the cutter housing with the
pusher.
◗
If the skin gets stuck on the sausage horn, wet it with some water.
PL
|
Robienie kiełbas – wskazówki i ostrzeżenia
Zawsze najpierw zmiel mięso.
◗
Sprawdź, czy w jednym z nacięć separatora wsunięty jest występ
obudowy tnącej.
1
Namocz flak w letniej wodzie przez 10 minut. Następnie nałóż
mokry flak na nasadkę masarską do kiełbas. Nie blokuj rowków
ujścia powietrza znajdujących się na nasadce.
2
Połóż zmielone mięso na tacy podającej.
3
Naciśnij wyłącznik, aby włączyć urządzenie.
4
Za pomocą popychacza delikatnie wpychaj zmielone mięso do
modułu tnącego.
◗
Jeśli flak przyklei się do nasadki masarskiej, zwilż ją wodą.
RO
|
Prepararea cârnaţilor - sugestii şi avertismente
Tocaţi întotdeauna carnea înainte.
2
3
1
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)