Philips HR2725 - Instrukcja obsługi - Strona 17

Philips HR2725

Spis treści:

Ładowanie instrukcji

21

Darbības laikā nespiediet ierīcē pārāk daudz gaļas, lai to nepārslogotu.

1

Sagrieziet gaļu 10 cm garās un 2 cm biezās sloksnēs.

2

Cik vien iespējams, izņemiet kaulus, skrimšļus un cīpslas.

3

Uzlieciet sagatavoto gaļu uz padeves paplātes.

4

Nospiediet ieslēgšanas/izslēgšanas pogu, lai ieslēgtu ierīci.

5

Ar bīdītāju viegli bīdiet gaļu ierīcē.

Tatāru bifšteka pagatavošanai samaliet gaļu divas reizes, izmantojot
vidēji rupjo malšanas disku.

LT

|

Mėsos malimas – patarimai ir įspėjimai

Patikrinkite, ar pjovimo įtaiso pjovimo briaunos nukreiptos į išorę.

Įsitikinkite, kad malimo disko įpjovos tiksliai atitinka tam skirtas
vietas pjaustyklės korpuse.

Nenaudokite šaldytos mėsos!

Naudodami prietaisą neperkraukite jo įstumdami per daug mėsos į
pjaustyklės korpusą.

1

Supjaustykite mėsą 10 cm ilgio ir 2 cm storio gabaliukais.

2

Kiek įmanoma, išimkite kaulus, kremzles ir sausgysles.

3

Dėkite paruoštą mėsą į tiekimo lovelį.

4

Paspausdami įjungimo/išjungimo mygtuką įjunkite prietaisą.

5

Stumtuvu atsargiai stumkite mėsą į pjaustyklės korpusą.

Totoriškam bifšteksui mėsą malkite du kartus, naudodami
vidutinio smulkumo malimo diską.

SL

|

Mletje mesa - napotki in opozorila

Rezilni robovi enote naj bodo usmerjeni navzven.

Zareza plošče za mletje se mora prilegati izboklini ohišja rezilne
enote.

4

Za uključivanje aparata pritisnite gumb za
uključivanje/isključivanje.

5

Koristite potiskivač kako biste nježno potisnuli meso u kućište
rezača.

Za tartarski biftek, sameljite meso dvaput pomoću srednjeg diska
za mljevenje.

ET

|

Hakkliha tegemine - näpunäited ja hoiatused.

Kontrollige, kas lõikuri lõiketerade pinnad on suunaga väljapoole.

Kontrollige, kas hakkimisketta soon on lõikuri korpuse sälku
kinnitunud.

Ärge hakkige külmutatud liha!

Ärge koormake seadet kasutamise ajal üle, lükates lõikurisse liiga
palju liha.

1

Lõigake liha 10 cm pikkusteks ja 2 cm paksusteks tükkideks.

2

Eemaldage kondid, kõhred ja kõõlused nii palju kui võimalik.

3

Pange hakkliha sisestamisalusele.

4

Seadme sisselülitamiseks vajutage sisse-välja nupule.

5

Kasutage tõukurit ja lükake liha õrnalt lõikuri korpusesse.

Tataripärase prae valmistamiseks hakkige liha keskmise suurusega
hakkimiskettaga kaks korda.

LV

|

Gaļas malšana – padomi un brīdinājumi

Pārliecinieties, vai nažu asmeņu griezējšķautnes ir vērstas uz
ārpusi.

Raugieties, lai griezējdiska rieva būtu savietota ar ierīces korpusa
izcilni.

Nekad nemaliet sasalušu gaļu!

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że należy poczekać, aż plik się załaduje i będzie można go czytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od prędkości Twojego internetu.

Podsumowanie

Strona 4 - This appliance is meant for household use only.; Safety system; PL; Ważne; Przechowuj urządzenie w miejscu niedostępnym dla dzieci.; EN; Important; Keep the appliance out of the reach of children.

4 Cleaning section (page 34) for instructions on how to clean thevarious parts. ◗ This appliance is meant for household use only. ◗ Noise level: Lc = 75 dB [A] Safety system This appliance is equipped with a non-resettable, current-sensitive glassfuse that cuts off the power supply in case of motor ...

Strona 5 - System bezpieczeństwa; RO

◗ Înainte de a conecta aparatul, verificaţi dacă tensiunea indicată peaparat corespunde tensiunii de alimentare locale. ◗ Pentru a evita orice accident, acest aparat nu trebuie conectat laun întrerupător comandat de un ceas electronic. ◗ Nu folosiţi aparatul dacă ştecherul, cablul de alimentare sau ...

Strona 14 - Mincing meat - tips and warnings; Never use frozen meat!; Mielenie mięsa – wskazówki i ostrzeżenia; Sprawdź, czy ostrza elementu tnącego zwrócone są na zewnątrz.

18 EN | Mincing meat - tips and warnings ◗ Make sure the cutting edges of the cutter unit are pointingoutwards. ◗ Make sure the notch of the grinding disc fits onto the projectionof the cutter housing. Never use frozen meat! Do not overload the appliance during use by pushing too much meat into the ...