PRZY; / TABELA GOTOWANIA PRZY UŻYCIU PÓL INDUKCYJNYCH - De Dietrich DTG 1127 X - Instrukcja obsługi - Strona 39

De Dietrich DTG 1127 X Płyta grzewcza – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 73
Ładowanie instrukcji

107

Moc maksymalna jest przeznaczona do smażenia i szybkiego doprowadzania do wrzenia.

ZUPY

BULIONY

GĘS

TE ZUPY

RY

B

Y

WYW

A

R

Y

MR

OŻONKI

GĘS

TE

SOS

Y NA BAZIE MĄKI

MAŚLANE Z J

A

JKAMI

(BERNEŃSKI, HOLENDERSKI)

W

ARZY

W

A

CYK

ORIA

, SZPINAK

SUCHE W

ARZY

W

A

GO

T

O

W

ANE ZIEMNIAKI

R

UMIENIONE ZIEMNIAKI

SMAŻONE ZIEMNIAKI

ODMRAŻANIE W

ARZY

W

MIĘSA

CIENKIE KA

W

AŁKI MIĘSA

SMAŻONE S

TEKI

GRILL

OW

ANE (Z WKŁADKĄ GRILL

OW

Ą)

POTR

W

A

Y

MR

OŻONE FR

Y

TKI

SMAŻONE

ŚWIEŻE FR

Y

TKI

R

ÓŻNE

SZYBK

OW

AR

(OD ROZPOCZĘCIA GWIZDANIA)

R

O

ZSMAŻANE OW

OCE

NALEŚNIKI

KREM ANGIELSKI

R

O

ZPUSZC

Z

O

N

A

C

ZEK

OLAD

A

K

ONFITUR

Y

MLEK

O

J

A

JKA SADZ

ONE

MAKAR

ON

OIC

ZKI DLA NIEMOWLĄ

T

(W KĄPIELI W

ODNEJ)

GULASZ

R

YŻ PO KRE

OLSKU

R

YŻ NA MLEKU

10

7

6

5

4

3

2

1

9

8

11

12

MOC POLA GRZEJNEGO

SMAŻYĆ

GOTO

W

AĆ/PRZYRUMIENIĆ

PRZY

GOTO

W

ANIE

WRZENIE

GOTO

W

AĆ/DUSIĆ

DOPR

O

W

ADZIĆ DO WRZENIA

POCZĄ

TEK WRZENIA

UTRZYMY

W

A

-

NIE W

CIEPLE

PL

7/ TABELA GOTOWANIA PRZY UŻYCIU PÓL INDUKCYJNYCH

Spis treści

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)