Philips HR7754 Robot kuchenny – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
P O L S K I
4 2
- 60 g orzechów włoskich
- 60 g rodzynek
- 60 g sułtanek
- 240 g pełnoziarnistej mąki żytniej
- 120 g mąki pszennej
- 120 g brązowego cukru
- 360 g maślanki
- szczypta soli
- torebka proszku do pieczenia
B
Zamontuj w misce metalowe ostrze. Wrzuć do
miski wszystkie składniki, naciśnij przycisk
rozdrabniania i miksuj przez 30 sekund. Jeśli ciasto
zacznie przylegać do pokr ywki i ścianek miski,
zeskrob je za pomocą łopatki. Ciasto piecz w
30-centymetrowej br ytfannie do przez 40 minut
w temperaturze 170
c
C.
Quiche z pora
Składniki na ciasto:
- 250 g mąki pszennej (lub razowej mąki
pszennej)
- szczypta soli
- 1 łyżka stołowa miodu
- 20 g świeżych drożdży lub 1/2 paczki drożdży
suszonych
- 100 g masła
- 6 łyżek stołowych letniej wody
Składniki na farsz:
- 500 g pora
- olej roślinny
- 4 jajka
- 500 g kwaśnej śmietany
- sól, pieprz, w zależności od potrzeb 1-2 lyżki
mąki
B
Wrzuć wszystkie składniki do miski i wyrabiaj do
chwili, gdy osiągną kosystencję ciasta. Pozostaw je
na pół godziny do wyrośnięcia.
B
Potnij pora za pomocą regulowanej tarczy tnącej
na plastr y (np. ustawienie 3). Do rondla wlej
nieco oleju i przez kilka minut podsmażaj
posiekanego pora. Resztę składników wrzuć do
blendera i włącz blender. Odczekaj, aż składniki
będą miały kremową konsystencję. Dla
zagęszczenia dodaj 1-2 łyżki stołowe mąki.
B
Posmaruj tłuszczem br ytfannę do pieczenia o
średnicy 24 cm, a następnie na spodzie i
ściankach rozprowadź równomiernie ciasto. Nałóż
farsz na ciasto, dorzucając pozostałe składniki.
Piecz w rozgrzanym piekarniku około 40 minut w
temperaturze 180
c
c. Można serwować na zimno
lub na gorąco.
Gulasz po węgiersku
Składniki:
- 1 łyżka oleju
- 1 średnia cebula
- 1 łyżeczka papr yki
- 400 g wołowiny lub wieprzowiny
- 1 zielona papr yka
- 1 pomidor
- sól
- 200 g marchwi
- 300 g ziemniaków
- kminek
Spis treści
- 6 P O L S K I; Części i akcesoria; było używać miski malaksera); Wstęp; Wyjmij wtyczkę z gniazdka ściennego.; Ważne; Zachowaj tę instrukcję na przyszłość.
- 8 Użycie urządzenia; Miska malaksera; Wbudowany zamek bezpieczeństwa
- 9 Zdejmij osłonkę zabezpieczającą z ostrza.; Porady
- 10 Zdejmij pokrywkę z miski.; Wkładki; Krawędzie tnące są bardzo ostre. Nie dotykaj ich!; Regulowana tarcza do cięcia na plastry
- 11 Załóż mieszak na uchwyt na akcesoria.; Końcówka do ubijania
- 12 Włóż do miski uchwyt na akcesoria.; Blender; naleśniki lub majonezu.
- 13 Jeśli składniki przykleją się do ścianek blendera:; Wyciskarka do cytrusów
- 14 Na sitko wciśnij lekko stożek.; Sokowirówka; Ustaw miskę na części silnikowej.
- 15 Zanim użyjesz sokowirówki:; Czyszczenie
- 16 Przykryj dzbanek pokrywką.
- 17 Przechowywanie; Gwarancja i serwis; Co robić w razie problemów
- 18 Ilości produktów i czas obróbki
- 20 Przepisy; curr y, mielona papr yka
- 21 Quiche z pora; suszonych; Gulasz po węgiersku
- 22 Tarta truskawkowa; Nagrzej piekarnik do 180
- 23 Koktajl mleczny ze świeżych owoców; Nagrzej piekarnik do 200; Ciasto czekoladowe
- 24 Nagrzej piekarnik do temperatur y 160
- 25 Rozgrzej piekarnik do 250; Placki warzywno-ziemniaczane; otrąb
- 26 Chleb wypiekaj w temperaturze 225
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)