Philips HR7754 - Instrukcja obsługi - Strona 19

Philips HR7754 Robot kuchenny – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 27
Ładowanie instrukcji

P O L S K I

4 0

Zastosowanie

Przystrajanie
dań, dipy

Sosy, zupy,
przystrajanie
dań, masło
ziołowe

Soki owocowe

Sałatki,
przystrajanie
dań, sosy
barbecue

Stek tatarski,
hamburger y,
pulpety

Stek tatarski,
hamburger y,
pulpety

Postępowanie

Obierz czosnek. Zawsze używaj
funkcji pulsacyjnej, aby uniknąć
posiekania czosnku zbyt
drobno. Weź co najmniej 150g
czosnku.

Przed posiekaniem umyj i osusz
zioła.

Wyciśnij sok w sokowirówce

Wszystkie składniki muszą mieć
temperaturę pokojową. Uwaga:
weź co najmniej jedno duże
jajko, dwa małe jajka lub dwa
żółtka. Umieść jajko z odrobiną
octu winnego w misce i
stopniowo dodawaj olej po
kropelce.

Najpierw wyjmij ścięgna i kości.
Potnij mięso na kawałki o
wielkości ok. 3 cm. Jeśli chcesz
zemleć mięso grubiej, użyj
funkcji pulsacyjnej.

Najpierw wyjmij ścięgna i kości.
Potnij mięso na kawałki o
wielkości ok. 3 cm. Jeśli chcesz
zemleć mięso grubiej, użyj
funkcji pulsacyjnej.

Przyci
sk/akc
esoria

¥

/

P

¥

/

P

/

©

ø

/

ß

¥

/

P

¥

/

P

Maksy
malna
ilość

300g

Weź
co
najmni
ej 50 g

500g
(łączn
a
ilość)

3 jajka

500g

400g

Składniki i
rezultaty
obróbki

Czosnek -
siekanie

Zioła (np.
pietruszka) -
siekanie

Soki (np. z
jabłka,
marchewki),
wyciskanie
soku, ucieranie

Majonez -
emulgowanie

Mięso (chude)
- mielenie

Mięso, r yba,
drób (filety) -
mielenie

Zastosowanie

Koktajle
mleczne

Różne ciastka.

Sałatki,
puddingi, chleb
z orzechami,
pasta
migdałowa.

Sałatki,
potrawy
gotowane,
potrawy
smażone,
przystrajanie.

Sałatki,
potrawy
gotowane,
potrawy
smażone,
przystrajanie

Postępowanie

Utrzyj owoce (np. banany,
truskawki) z cukrem, mlekiem i
odrobiną lodów, zmiksuj
dokładnie.

Składniki muszą mieć
temperaturę pokojową. Mieszaj
miękkie masło z cukrem, aż
powstanie gładka i lekka masa.
Następnie dodaj mleko, jajka i
mąkę.

Użyj przycisku funkcji
pulsacyjnej, jeśli chcesz
posiekać orzechy grubiej. Jeśli
zadawala się uzyskany stopień
rozdrobnienia, wciśnij przycisk
STOP.

Obierz cebulę i pokrój ją na
ćwiar tki. Po dwóch cyklach
pulsacyjnych sprawdź rezultat.

Obierz cebulę i potnij ją na
kawałki, które zmieszczą się do
leja wsypowego. Uwaga: weź
co najmniej 100g cebuli.

Przyci
sk/akc
esoria

/

D

π

/

¥

/

P

¥

/

P

^

/

¬

Maksy
malna
ilość

500
ml
mleka

4 jajka

250g

500g

300g

Składniki i
rezultaty
obróbki

Koktajle
mleczne -
miksowanie

Masy (do
ciast) -
miksowanie

Orzechy -
rozdrabnianie

Cebula -
siekanie

Cebula -
krojenie w
plastr y

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)