Philips HR7765 - Instrukcja obsługi - Strona 31

Philips HR7765 Robot kuchenny – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 60
Ładowanie instrukcji

34

Essence

SK

|

Nástavec na miesenie - tipy a varovania

-

Do nádoby najskôr vložte nástavec na miesenie a až potom pridajte
spracovávané suroviny.

-

Miesenie bežne tr vá 30-180 sekúnd.

UK

|

Приладдя для замішування - поради та
попередження

-

Завжди встановлюйте приладдя для замішування у чашу перед
тим, як додавати продукти.

-

Стандартний час обробки для замішування становить 30-180
секунд.

BG

|

Приставка за месене - съвети и
предупреждения

-

Винаги слагайте приставката за месене в купата, преди да
сипвате съставките.

-

Нормалното време за обработване при всички работи по
месене е 30-180 секунди.

SR

|

Dodatak za mešenje - saveti i upozorenja

-

Uvek stavite dodatak za mešenje u posudu pre dodavanja sastojaka.

-

Standardno vreme prerađivanja za sve vrste mešenja je između 30-
180 sekundi.

EN

|

Kneading accessory - tips and warnings

-

Always put the kneading accessor y in the bowl before adding the
ingredients.

-

The standard processing time for all kneading jobs is 30-180
seconds.

PL

|

Mieszak do zagniatania ciasta - wskazówki i
ostrzeżenia

-

Przed dodaniem składników zawsze załóż do miski mieszak.

-

Standardowy czas ugniatania wynosi 30-180 sekund.

RO

|

Accesoriu de frământare - sugestii şi
avertismente

-

Puneţi întotdeauna accesoriul de frământare în bol înainte de a
adăuga ingredientele.

-

Durata standard pentru toate operaţiile de frământare este între
30-180 de secunde.

RU

|

Насадка-тестомешалка - советы и
предостережения

-

Всегда опускайте насадку-тестомешалку в чашу до того как
поместить в нее продукты.

-

Стандартное значение времени обработки продуктов для всех
процедур замешивания составляет 30-180 секунд.

CS

|

Hnětací nástavce - tipy a upozornění

-

Hnětací nástavce nasaďte do nádoby vždy před přidáním surovin.

-

Standardní doba zpracování při všech typech hnětení je 30 až 180
sekund.

HU

|

Dagasztó - tanácsok és figyelmeztetések

-

Mielőtt az alapanyagokat a munkatálba helyezné, először mindig a
dagasztó tar tozékot tegye a tálba.

-

A dagasztáshoz szükséges átlagos idő: 30-180 másodperc.

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)