Philips HR7765 Robot kuchenny – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
34
Essence
SK
|
Nástavec na miesenie - tipy a varovania
-
Do nádoby najskôr vložte nástavec na miesenie a až potom pridajte
spracovávané suroviny.
-
Miesenie bežne tr vá 30-180 sekúnd.
UK
|
Приладдя для замішування - поради та
попередження
-
Завжди встановлюйте приладдя для замішування у чашу перед
тим, як додавати продукти.
-
Стандартний час обробки для замішування становить 30-180
секунд.
BG
|
Приставка за месене - съвети и
предупреждения
-
Винаги слагайте приставката за месене в купата, преди да
сипвате съставките.
-
Нормалното време за обработване при всички работи по
месене е 30-180 секунди.
SR
|
Dodatak za mešenje - saveti i upozorenja
-
Uvek stavite dodatak za mešenje u posudu pre dodavanja sastojaka.
-
Standardno vreme prerađivanja za sve vrste mešenja je između 30-
180 sekundi.
EN
|
Kneading accessory - tips and warnings
-
Always put the kneading accessor y in the bowl before adding the
ingredients.
-
The standard processing time for all kneading jobs is 30-180
seconds.
PL
|
Mieszak do zagniatania ciasta - wskazówki i
ostrzeżenia
-
Przed dodaniem składników zawsze załóż do miski mieszak.
-
Standardowy czas ugniatania wynosi 30-180 sekund.
RO
|
Accesoriu de frământare - sugestii şi
avertismente
-
Puneţi întotdeauna accesoriul de frământare în bol înainte de a
adăuga ingredientele.
-
Durata standard pentru toate operaţiile de frământare este între
30-180 de secunde.
RU
|
Насадка-тестомешалка - советы и
предостережения
-
Всегда опускайте насадку-тестомешалку в чашу до того как
поместить в нее продукты.
-
Стандартное значение времени обработки продуктов для всех
процедур замешивания составляет 30-180 секунд.
CS
|
Hnětací nástavce - tipy a upozornění
-
Hnětací nástavce nasaďte do nádoby vždy před přidáním surovin.
-
Standardní doba zpracování při všech typech hnětení je 30 až 180
sekund.
HU
|
Dagasztó - tanácsok és figyelmeztetések
-
Mielőtt az alapanyagokat a munkatálba helyezné, először mindig a
dagasztó tar tozékot tegye a tálba.
-
A dagasztáshoz szükséges átlagos idő: 30-180 másodperc.
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)