Philips HR7755 - Instrukcja obsługi - Strona 19

Philips HR7755 Robot kuchenny – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 28
Ładowanie instrukcji

P O L S K I

3 8

Zastosowanie

Befsztyki
tatarskie,
hamburger y,
klopsy

Befsztyki
tatarskie,
hamburger y,
klopsy

Różne ciastka.

Sałatki,
puddingi, chleb
z orzechami,
pasta
migdałowa.

Sałatki,
potrawy
gotowane,
potrawy
smażone,
przystrajanie

Postępowanie

Najpierw usuń ścięgna i kości.
Potnij mięso na kawałki o
wielkości 3 cm. Jeśli chcesz
zemleć mięso grubiej, ustaw
regulator obrotów w pozycji
pulsacyjnej.

Najpierw usuń ścięgna i kości.
Potnij mięso na kawałki o
wielkości 3 cm. Jeśli chcesz
zemleć mięso grubiej, ustaw
regulator obrotów w pozycji
pulsacyjnej.

Składniki muszą mieć
temperaturę pokojową. Mieszaj
miękkie masło z cukrem, aż
powstanie gładka i lekka masa.
Następnie dodaj mleko, jajka i
mąkę.

Jeśli chcesz zemleć mięso
grubiej, użyj funkcji pulsacyjnej.

Obierz cebule i pokrój je na
ćwiar tki. Obróć dwukrotnie
regulatorem obrotów do
pozycji impulsowej, po czym
sprawdź rezultat.

å

/ 1

Akces
oria /
prędk
ość
obrot
ów

Å

/ 2

P

/ 2

{

/ 2

P

/ 2

P

/ 2

Maksy
malna
ilość

1000
g

400g

4 jajka

250g

500g

Składniki i
rezultaty
obróbki

Mięso (chude)
- mielenie

Mięso, r yba,
drób (filety) -
mielenie

Masy (do
ciast) -
miksowanie

Orzechy -
rozdrabnianie

Cebula -
siekanie

Zastosowanie

Sałatki,
potrawy
gotowane,
potrawy
smażone,
przystrajanie

Przystrajanie
potraw, kremy,
mieszanki z
lodami.

Koktajl
mleczny

Zupy, sosy

Postępowanie

Obierz cebulę i potnij ją na
kawałki, które zmieszczą się do
leja wsypowego. Uwaga: weź
co najmniej 100g cebuli.

Weź śmietanę prosto z
lodówki. Uwaga: użyj co
najmniej 125ml śmietany. Po ok.
2 minut bita śmietana jest
gotowa.

Utrzyj owoce (np. banany,
truskawki) z cukrem, mlekiem i
odrobiną lodów, zmiksuj
dokładnie.

Użyj gotowanych warzyw

Akces
oria /
prędk
ość
obrot
ów

g

/ 1

å

/ 1

D

/ 2

D

/ 2

Maksy
malna
ilość

300g

500ml

500
ml
mleka

500ml

Składniki i
rezultaty
obróbki

Cebula -
krojenie w
plastr y

Bita śmietana -
ubijanie

Koktajle
mleczne -
miksowanie

Zupy -
miksowanie

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)