Electrolux EOA5220AOV Piekarnik – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
(°C)
(min)
Słodkie bułki, 12 szt.
blacha do pieczenia ciasta lub
głęboka blacha
175
3
40 - 50
Bułki, 9 szt.
blacha do pieczenia ciasta lub
głęboka blacha
180
2
35 - 45
Pizza, mrożona, 0,35
kg
ruszt
180
2
45 - 55
Rolada szwajcarska
blacha do pieczenia ciasta lub
głęboka blacha
170
2
30 - 40
Brownie
blacha do pieczenia ciasta lub
głęboka blacha
170
2
45 - 50
Suflet, 6 szt.
ceramiczne kokilki na ruszcie
190
3
45 - 55
Biszkoptowy spód tar‐
ty
forma do tarty na ruszcie
180
2
35 - 45
Biszkopt królowej
Wiktorii
naczynie do pieczenia na
ruszcie
170
2
35 - 50
Gotowana ryba, 0,3
kg
blacha do pieczenia ciasta lub
głęboka blacha
180
2
35 - 45
Cała ryba, 0,2 kg
blacha do pieczenia ciasta lub
głęboka blacha
180
3
25 - 35
Filet z ryby, 0,3 kg
blacha do pieczenia pizzy na
ruszcie
170
3
30 - 40
Mięso z wody, 0,25
kg
blacha do pieczenia ciasta lub
głęboka blacha
180
3
35 - 45
Szaszłyk, 0,5 kg
blacha do pieczenia ciasta lub
głęboka blacha
180
3
40 - 50
Ciastka, 16 szt.
blacha do pieczenia ciasta lub
głęboka blacha
150
2
30 - 45
Makaroniki, 20 szt.
blacha do pieczenia ciasta lub
głęboka blacha
180
2
45 - 55
Babeczki, 12 szt.
blacha do pieczenia ciasta lub
głęboka blacha
170
2
30 - 40
Ciasto pikantne, 16
szt.
blacha do pieczenia ciasta lub
głęboka blacha
170
2
35 - 45
Kruche ciasteczka, 20
szt.
blacha do pieczenia ciasta lub
głęboka blacha
150
2
40 - 50
Tartletki, 8 szt.
blacha do pieczenia ciasta lub
głęboka blacha
170
2
30 - 40
Warzywa, z wody, 0,4
kg
blacha do pieczenia ciasta lub
głęboka blacha
180
2
35 - 45
POLSKI 227
Spis treści
- 53 MYŚLIMY O TOBIE; Witamy w świecie marki Electrolux; OBSŁUGA KLIENTA I SERWIS; Należy zawsze używać oryginalnych części zamiennych.; SPIS TREŚCI
- 55 Ogólne zasady bezpieczeństwa
- 56 WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA; Podłączenie elektryczne
- 60 PRZED PIERWSZYM UŻYCIEM
- 61 Przed pierwszym użyciem; CODZIENNE UŻYTKOWANIE; Funkcje pieczenia
- 62 Termoobieg wilgotny; A. Okienko ustawień zegara
- 63 pieczenia; KORZYSTANIE Z AKCESORIÓW; Wkładanie akcesoriów
- 64 Używanie prowadnic; Wentylator chłodzący
- 65 WSKAZÓWKI I PORADY; Zalecenia dotyczące pieczenia; Gotowanie mięsa i ryb; Termoobieg wilgotny – zalecane akcesoria; Termoobieg wilgotny
- 67 Informacja dla instytucji wykonujących testy
- 68 KONSERWACJA I CZYSZCZENIE; Uwagi dotyczące czyszczenia
- 69 Prowadnice blach / panele
- 72 Tylne oświetlenie; ROZWIĄZANIE PROBLEMÓW
- 73 EFEKTYWNOŚĆ ENERGETYCZNA; Informacje o produkcie i karta produktu; Pieczenie z termoobiegiem
- 74 OCHRONA ŚRODOWISKA
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)