Electrolux EOA5220AOV Piekarnik – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
(°C)
(min)
Biskota, 16 copë
tavë për pjekje ose tavë e
thellë
150
2
30 - 45
Amareta, 20 copë
tavë për pjekje ose tavë e
thellë
180
2
45 - 55
Kek me kupa, 12
copë
tavë për pjekje ose tavë e
thellë
170
2
30 - 40
Pasta me kripë, 16
copë
tavë për pjekje ose tavë e
thellë
170
2
35 - 45
Biskota me kore të
shkrifët, 20 copë
tavë për pjekje ose tavë e
thellë
150
2
40 - 50
Tarta të vogla, 8 copë tavë për pjekje ose tavë e
thellë
170
2
30 - 40
Perime, të ziera, 0,4
kg
tavë për pjekje ose tavë e
thellë
180
2
35 - 45
Omëletë vegjetariane tavë pice mbi raft teli
180
3
35 - 45
Perime mesdhetare,
0,7 kg
tavë për pjekje ose tavë e
thellë
180
4
35 - 45
10.4 Informacion për institutet e testimit
Testet sipas IEC 60350-1.
( °C)
(min)
Kekë të
vegjël, 20
për tepsi
Gatim
tradicional
Tava e
pjekjes
3
170
20 - 35
-
Kekë të
vegjël, 20
për tepsi
Ventilator i
plotë
Tava e
pjekjes
3
150 - 160
20 - 35
-
Kekë të
vegjël, 20
për tepsi
Ventilator i
plotë
Tava e
pjekjes
2 dhe 4
150 - 160
20 - 35
-
Ëmbëlsirë
me mollë, 2
tava Ø20
cm
Gatim
tradicional
Rafti me
rrjetë
2
180
70 - 90
-
Ëmbëlsirë
me mollë, 2
tava Ø20
cm
Ventilator i
plotë
Rafti me
rrjetë
2
160
70 - 90
-
SHQIP 15
Spis treści
- 53 MYŚLIMY O TOBIE; Witamy w świecie marki Electrolux; OBSŁUGA KLIENTA I SERWIS; Należy zawsze używać oryginalnych części zamiennych.; SPIS TREŚCI
- 55 Ogólne zasady bezpieczeństwa
- 56 WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA; Podłączenie elektryczne
- 60 PRZED PIERWSZYM UŻYCIEM
- 61 Przed pierwszym użyciem; CODZIENNE UŻYTKOWANIE; Funkcje pieczenia
- 62 Termoobieg wilgotny; A. Okienko ustawień zegara
- 63 pieczenia; KORZYSTANIE Z AKCESORIÓW; Wkładanie akcesoriów
- 64 Używanie prowadnic; Wentylator chłodzący
- 65 WSKAZÓWKI I PORADY; Zalecenia dotyczące pieczenia; Gotowanie mięsa i ryb; Termoobieg wilgotny – zalecane akcesoria; Termoobieg wilgotny
- 67 Informacja dla instytucji wykonujących testy
- 68 KONSERWACJA I CZYSZCZENIE; Uwagi dotyczące czyszczenia
- 69 Prowadnice blach / panele
- 72 Tylne oświetlenie; ROZWIĄZANIE PROBLEMÓW
- 73 EFEKTYWNOŚĆ ENERGETYCZNA; Informacje o produkcie i karta produktu; Pieczenie z termoobiegiem
- 74 OCHRONA ŚRODOWISKA
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)