Electrolux EOA5220AOV Piekarnik – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
(°C)
(min)
Ražnjić, 0,5 kg
pekač za pecivo ili plitica s cje‐
dilom
180
3
40 - 50
Kolačići, 16 komada
pekač za pecivo ili plitica s cje‐
dilom
150
2
30 - 45
Makroni, 20 komada
pekač za pecivo ili plitica s cje‐
dilom
180
2
45 - 55
Muffini, 12 komada
pekač za pecivo ili plitica s cje‐
dilom
170
2
30 - 40
Slani kolač, 16 koma‐
da
pekač za pecivo ili plitica s cje‐
dilom
170
2
35 - 45
Sitni prhki biskviti, 20
komada
pekač za pecivo ili plitica s cje‐
dilom
150
2
40 - 50
Tartlete, 8 komada
pekač za pecivo ili plitica s cje‐
dilom
170
2
30 - 40
Povrće, poširano, 0,4
kg
pekač za pecivo ili plitica s cje‐
dilom
180
2
35 - 45
Vegetarijanski omlet
pizza na rešetki za pečenje
180
3
35 - 45
Mediteransko povrće,
0,7 kg
pekač za pecivo ili plitica s cje‐
dilom
180
4
35 - 45
10.4 Informacije za ispitne ustanove
Ispitivanja u skladu s IEC 60350-1.
( °C)
(min)
Mali kolači,
20 po plitici
Tradicionalno
pečenje
Pekač za pe‐
civo
3
170
20 - 35
-
Mali kolači,
20 po plitici
Vrući zrak
Pekač za pe‐
civo
3
150 - 160
20 - 35
-
Mali kolači,
20 po plitici
Vrući zrak
Pekač za pe‐
civo
2 i 4
150 - 160
20 - 35
-
Pita od ja‐
buka, 2 ka‐
lupa Ø20
cm
Tradicionalno
pečenje
Mreža za pe‐
čenje
2
180
70 - 90
-
Pita od ja‐
buka, 2 ka‐
lupa Ø20
cm
Vrući zrak
Mreža za pe‐
čenje
2
160
70 - 90
-
58 HRVATSKI
Spis treści
- 53 MYŚLIMY O TOBIE; Witamy w świecie marki Electrolux; OBSŁUGA KLIENTA I SERWIS; Należy zawsze używać oryginalnych części zamiennych.; SPIS TREŚCI
- 55 Ogólne zasady bezpieczeństwa
- 56 WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA; Podłączenie elektryczne
- 60 PRZED PIERWSZYM UŻYCIEM
- 61 Przed pierwszym użyciem; CODZIENNE UŻYTKOWANIE; Funkcje pieczenia
- 62 Termoobieg wilgotny; A. Okienko ustawień zegara
- 63 pieczenia; KORZYSTANIE Z AKCESORIÓW; Wkładanie akcesoriów
- 64 Używanie prowadnic; Wentylator chłodzący
- 65 WSKAZÓWKI I PORADY; Zalecenia dotyczące pieczenia; Gotowanie mięsa i ryb; Termoobieg wilgotny – zalecane akcesoria; Termoobieg wilgotny
- 67 Informacja dla instytucji wykonujących testy
- 68 KONSERWACJA I CZYSZCZENIE; Uwagi dotyczące czyszczenia
- 69 Prowadnice blach / panele
- 72 Tylne oświetlenie; ROZWIĄZANIE PROBLEMÓW
- 73 EFEKTYWNOŚĆ ENERGETYCZNA; Informacje o produkcie i karta produktu; Pieczenie z termoobiegiem
- 74 OCHRONA ŚRODOWISKA
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)