AEG MCD2664E-M - Instrukcja obsługi - Strona 27

AEG MCD2664E-M Kuchenka mikrofalowa – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 43
Ładowanie instrukcji

63

Tabela programów

1. Umyj i osusz ryb, skrop z sokiem z cytryny, posyp sol

i posmaruj masem z anchovy.

2. Wó do naczynia do zapiekania.
3. Posyp ryb serem Gouda.
4. Poó pomidory na ser.
5. Dopraw sol, pieprzem i mieszank zió.
6. Odscz ser Mozarella, pokrój w plastry i poó na

pomidorach. Posyp ser bazyli.

7. Poó naczynie do zapiekania na niskim ruszcie i gotuj

w trybie AUTOMATYCZNEGO GOTOWANIA „Zapiekany filet
rybny”.

8. Po ugotowaniu pozostaw na okoo 5 minuty.

Zapiekany filet rybny po włosku

1. Wymieszaj licie szpinaku z cebul i dopraw sol, pieprzem

oraz gak muszkatoow.

2. Posmaruj naczynie do zapiekania. Uó w naczyniu na

przemian plastry ziemniaków, szynk pokrojon w kostk
i szpinak. Na samej górze powinien znajdowa si szpinak.

3. Wymieszaj jajka ze mietan crème fraiche, dodaj sól i

pieprz, a nastpnie polej zapiekank.

4. Posyp zapiekank startym serem.
5. Poó na niskim ruszcie i gotuj z uyciem trybu

AUTOMATYCZNEGO GOTOWANIA.

6. Po ugotowaniu pozostaw na 5–10 minut.

Zapiekanka ze szpinakiem

1. Posmaruj naczynie do zapiekania, a nastpnie uó na

przemian warstwami plastry ziemniaków i cukini.

2. Wymieszaj jajka ze mietan crème fraiche, dopraw sol,

pieprzem i czosnkiem, a nastpnie polej zapiekank.

3. Posyp zapiekank serem Gouda.
4. Na koniec posyp zapiekank pestkami sonecznika.
5. Poó na niskim ruszcie i gotuj z uyciem trybu

AUTOMATYCZNEGO GOTOWANIA.

6. Po ugotowaniu pozostaw na 5–10 minut.

Zapiekanka z ziemniaków i cukinii

0,5 kg 1,0 kg 1,5 kg

200 g

430 g

630 g filet rybny

1

/

2

yki

stoowe

1 yka

stoowa

1

1

/

2

yki

stoowe

sok z cytryny

1

/

2

yki

stoowe

1 yka

stoowa

1

1

/

2

yki

stoowe

maso z anchovy

30 g

50 g

80 g

ser Gouda

(starty

)

sól i pieprz

150 g

300 g

450 g wiee pomidory

1 yka

stoowa

1

1

/

2

yki

stoowe

2 yka

stoowa

mieszanka posiekanych zió

100 g

180 g

280 g ser Mozzarella

1

/

2

yki

stoowe

3

/

4

yki

stoowe

1 yka

stoowa

bazylia

(posiekana

)

0,5 kg 1,0 kg 1,5 kg

150 g

300 g

450 g licie szpinaku

(ugotowane

)

15 g

30 g

45 g

cebula

(drobno posiekana

)

sól, pieprz i gaka muszkatoowa

5 g

10 g

15 g

maso lub margaryna

(do

wysmarowania naczynia

)

150 g

300 g

450 g gotowane ziemniaki

(w plasterkach

)

35 g

75 g

110 g gotowana szynka

(pokrojona w kostk

)

50 g

100 g

150 g mietana crème fraiche

1

2

3

jajka

40 g

75 g

115 g starty ser

0,5 kg 1,0 kg 1,5 kg

5 g

10 g

15 g

maso lub margaryna

(do

wysmarowania naczynia

)

200 g

400 g

600 g gotowane ziemniaki

(w plasterkach

)

115 g

230 g

345 g cukinia

(drobno pokrojona

)

75 g

150 g

225 g mietana crème fraiche

1

2

3

jajka

1

/

2

1

2

zbek czosnku

(rozgnieciony

)

sól i pieprz

40 g

80 g

120 g starty ser Gouda

10 g

20 g

30 g

pestki sonecznika

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)