Zelmer 43Z010 - Instrukcja obsługi - Strona 6

Zelmer 43Z010
Ładowanie instrukcji

8

FUNKCJA

2

FRENCH (CIASTO FRANCUSKIE)

BAKING (kolor)

LIGHT (jasny)

MEDIUM (średni)

DARK (ciemny)

RAPID (szybki)

PAUSE (pauza)

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

KNEADING 2

(zagniatanie 2)

20 m

20 m

20 m

20 m

20 m

20 m

20 m

20 m

20 m

20 m

20 m

20 m

RISE 1 (wzrost 1)

39 m

39 m

39 m

39 m

39 m

39 m

39 m

39 m

39 m

15 m

15 m

15 m

KNEADING 3

(zagniatanie 3)

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

RISE 2 (wzrost 2)

30 m

50 s

30 m

50 s

30 m

50 s

30 m

50 s

30 m

50 s

30 m

50 s

30 m

50 s

30 m 5

0 s

30 m

50 s

15 m

50 s

15 m

50 s

15 m

50 s

KNEADING 4

(zagniatanie 4)

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

RISE 3 (wzrost3)

59 m

50 s

59 m

50 s

59 m

50 s

59 m

50 s

59 m

50 s

59 m

50 s

59 m

50 s

59 m

50 s

59 m

50 s

38 m

50 s

38 m

50 s

38 m

50 s

BAKE (wypiek)

50 m

52 m

55 m

50 m

52 m

55 m

50 m

52 m

55 m

50 m

52 m

55 m

WARM

(utrzymywanie ciepła)

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

TOTAL TIME

(czas całkowity)

3:30

3:32

3:35

3:30

3:32

3:35

3:30

3:32

3:35

2:30

2:32

2:35

FUNKCJA

3

WHOLEWHEAT (PIECZYWO RAZOWE)

BAKING (wypiek)

LIGHT (jasny)

MEDIUM (średni)

DARK (ciemny)

RAPID (szybki)

LOAF (bochenek)

500 g

700 g

900 g

500 g

700 g

900 g

500 g

700 g

900 g

500 g

700 g

900 g

DELAY TIME

(opóźnienie startu)

3:43-

13:00

3:45-

13:00

3:48-

13:00

3:43-

13:00

3:45-

13:00

3:48-

13:00

3:43-

13:00

3:45-

13:00

3:48-

13:00

2:28-

13:00

2:30-

13:00

2:33-

13:00

PREHEAT

(ogrzewanie wstępne)

30 m

30 m

30 m

30 m

30 m

30 m

30 m

30 m

30 m

5 m

5 m

5 m

KNEADING 1

(zagniatanie 1)

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

PAUSE (pauza)

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

KNEADING 2

(zagniatanie 2)

15 m

15 m

15 m

15 m

15 m

15 m

15 m

15 m

15 m

15 m

15 m

15 m

RISE 1 (wzrost 1)

49 m

49 m

49 m

49 m

49 m

49 m

49 m

49 m

49 m

24 m

24 m

24 m

KNEADING 3

(zagniatanie 3)

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

RISE 2 (wzrost 2)

25 m

50 s

25 m

50 s

25 m

50 s

25 m

50 s

25 m

50 s

25 m

50 s

25 m

50 s

25 m

50 s

25 m

50 s

10 m

50 s

10 m

50 s

10 m

50 s

KNEADING 4

(zagniatanie 4)

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

RISE 3 (wzrost3)

44 m

50 s

44 m

50 s

44 m

50 s

44 m

50 s

44 m

50 s

44 m

50 s

44 m

50 s

44 m

50 s

44 m

50 s

34 m

50 s

34 m

50 s

34 m

50 s

BAKE (wypiek)

48 m

50 m

53 m

48 m

50 m

53 m

48 m

50 m

53 m

48 m

50 m

53 m

WARM

(utrzymywanie ciepła)

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

TOTAL TIME

(czas całkowity)

3:43

3:45

3:48

3:43

3:45

3:48

3:43

3:45

3:48

2:28

2:30

2:33

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że należy poczekać, aż plik się załaduje i będzie można go czytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od prędkości Twojego internetu.

Podsumowanie

Strona 2 - Szanowni Klienci; Wskazówki dotyczące bezpieczeństwa; Podczas wyjmowania z urządzenia pojemnika do; P L; Notes

4 Szanowni Klienci Prosimy o uważne przeczytanie niniejszej instrukcji użytko - wania. Szczególną uwagę należy poświęcić wskazówkom dotyczącym bezpieczeństwa, tak aby podczas użytkowania urządzenia zapobiec wypadkom i/lub uniknąć uszkodzenia urządzenia. Instrukcję użytkowania radzimy zachować, aby m...

Strona 3 - UWAGA: Po zakończeniu procesu pieczenia uchwyt

5 Dane techniczne Parametry techniczne podane są na tabliczce znamionowej wyrobu. Wypiekacz do chleba jest urządzeniem klasy I, wyposażo - nym w przewód przyłączeniowy z żyłą ochronną i wtyczkę ze stykiem ochronnym. Urządzenie spełnia wymagania obowiązujących norm. Urządzenie jest zgodne z wymagania...

Strona 5 - FAZY PRACY URZĄDZENIA

7 13 Podgrzewanie. Po zakończeniu procesu pieczenia włącza się brzęczyk, któ - ry sygnalizuje, że chleb może zostać wyjęty z urządzenia. Natychmiast rozpoczęty zostaje równocześnie jednogodzin - ny proces podgrzewania. 14 Zakończenie faz programu. Po zakończeniu programu wyciągnij wtyczkę przewodu p...