Zelmer 43Z010 - Instrukcja obsługi - Strona 6

Zelmer 43Z010 Wypiekacz chleba – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 19
Ładowanie instrukcji

8

FUNKCJA

2

FRENCH (CIASTO FRANCUSKIE)

BAKING (kolor)

LIGHT (jasny)

MEDIUM (średni)

DARK (ciemny)

RAPID (szybki)

PAUSE (pauza)

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

KNEADING 2

(zagniatanie 2)

20 m

20 m

20 m

20 m

20 m

20 m

20 m

20 m

20 m

20 m

20 m

20 m

RISE 1 (wzrost 1)

39 m

39 m

39 m

39 m

39 m

39 m

39 m

39 m

39 m

15 m

15 m

15 m

KNEADING 3

(zagniatanie 3)

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

RISE 2 (wzrost 2)

30 m

50 s

30 m

50 s

30 m

50 s

30 m

50 s

30 m

50 s

30 m

50 s

30 m

50 s

30 m 5

0 s

30 m

50 s

15 m

50 s

15 m

50 s

15 m

50 s

KNEADING 4

(zagniatanie 4)

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

RISE 3 (wzrost3)

59 m

50 s

59 m

50 s

59 m

50 s

59 m

50 s

59 m

50 s

59 m

50 s

59 m

50 s

59 m

50 s

59 m

50 s

38 m

50 s

38 m

50 s

38 m

50 s

BAKE (wypiek)

50 m

52 m

55 m

50 m

52 m

55 m

50 m

52 m

55 m

50 m

52 m

55 m

WARM

(utrzymywanie ciepła)

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

TOTAL TIME

(czas całkowity)

3:30

3:32

3:35

3:30

3:32

3:35

3:30

3:32

3:35

2:30

2:32

2:35

FUNKCJA

3

WHOLEWHEAT (PIECZYWO RAZOWE)

BAKING (wypiek)

LIGHT (jasny)

MEDIUM (średni)

DARK (ciemny)

RAPID (szybki)

LOAF (bochenek)

500 g

700 g

900 g

500 g

700 g

900 g

500 g

700 g

900 g

500 g

700 g

900 g

DELAY TIME

(opóźnienie startu)

3:43-

13:00

3:45-

13:00

3:48-

13:00

3:43-

13:00

3:45-

13:00

3:48-

13:00

3:43-

13:00

3:45-

13:00

3:48-

13:00

2:28-

13:00

2:30-

13:00

2:33-

13:00

PREHEAT

(ogrzewanie wstępne)

30 m

30 m

30 m

30 m

30 m

30 m

30 m

30 m

30 m

5 m

5 m

5 m

KNEADING 1

(zagniatanie 1)

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

PAUSE (pauza)

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

5 m

KNEADING 2

(zagniatanie 2)

15 m

15 m

15 m

15 m

15 m

15 m

15 m

15 m

15 m

15 m

15 m

15 m

RISE 1 (wzrost 1)

49 m

49 m

49 m

49 m

49 m

49 m

49 m

49 m

49 m

24 m

24 m

24 m

KNEADING 3

(zagniatanie 3)

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

RISE 2 (wzrost 2)

25 m

50 s

25 m

50 s

25 m

50 s

25 m

50 s

25 m

50 s

25 m

50 s

25 m

50 s

25 m

50 s

25 m

50 s

10 m

50 s

10 m

50 s

10 m

50 s

KNEADING 4

(zagniatanie 4)

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

10 s

RISE 3 (wzrost3)

44 m

50 s

44 m

50 s

44 m

50 s

44 m

50 s

44 m

50 s

44 m

50 s

44 m

50 s

44 m

50 s

44 m

50 s

34 m

50 s

34 m

50 s

34 m

50 s

BAKE (wypiek)

48 m

50 m

53 m

48 m

50 m

53 m

48 m

50 m

53 m

48 m

50 m

53 m

WARM

(utrzymywanie ciepła)

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

1 h

TOTAL TIME

(czas całkowity)

3:43

3:45

3:48

3:43

3:45

3:48

3:43

3:45

3:48

2:28

2:30

2:33

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)