Philips HR7724 Robot kuchenny – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Z
Zm
me
es
s
- stepanje
Z
Zm
me
es
s (kola~)
- mletje
J
Je
ed
drrc
ca
a
- sekljanje
^
^e
eb
bu
ulla
a
- sekljanje
- rezanje
G
Grra
ah
h,, ffii`
`o
oll (kuhani)
- pire
K
Krro
om
mp
piirr,, k
ku
uh
ha
an
n
- pire
J
Ju
uh
he
e
- me{anje
Z
Ze
elle
en
njja
av
va
a
- sekljanje
Z
Ze
elle
en
njja
av
va
a iin
n m
me
es
so
o (kuhano)
- sekljanje
S
Stte
ep
pe
en
na
a s
sm
me
etta
an
na
a
- stepanje
[vicarska rolada,
perutnina
Razli~ni kola~i
Solate, kruh,
mandljevo testo,
pudingi
Solate, kuhane jedi
Pire, juhe
Jedi iz pe~ice, pire
Juhe, omake
Juhe, sve`a
zelenjava, solate
Hrana za otroke in
dojen~ke
Okra{evanje,
smetana, perutnina,
sladoled
140
3 jajca
4 jajca
250 g
500 g
500 g
500 g
750 g
krompirja
500 ml
500 g
500 g
400 ml
1/2
2
2 / M
2 / M
2 / M
2
1-2
2
2
2
1/M
Sestavine morajo imeti sobno temperaturo. Stepajte zmes jajc in
sladkorja z najve~jo hitrostjo, dokler se nestrdi. Nato dodajte presejano
moko. Pazljivo nadaljujte s stepanjem s hitrostjo 1.
Sestavine morajo imeti sobno temperaturo. Mlejte zmeh~ano maslo in
sladkor, dokler zmes ni gladka in kremasta. Nato posebej dodajte mleko,
jajca in moko.
Uporabite trenutni vklop (M) za grobo sekljanje ali pa najve~jo hitrost za
fino sekljanje.
^ebulo olupite in jo razre`ite na 4 kose. Pozor: uporabite najmanj 100 g.
^ebulo olupite in jo razre`ite na primerne ko{~ke, ki gredo v cev. Pozor:
Uporabite najmanj 100 g.
Uporabite kuhan fi`ol ali grah. Po potrebi dodajte tudi nekaj teko~ine za
bolj{o kakovost zmesi.
Krompirja ne kuhajte predolgo. Koli~ina dodanega mleka zavisi od sorte
krompirja. Uporabite vro~e mleko (max. 80 stopinj Celzija). Mleko
dodajajte po~asi med delovanjem kovinskega rezila.
Uporabite kuhano zelenjavo.
Najprej jo razre`ite na 3 cm velike ko{~ke in jih nato sesekljajte z rezilom.
Za grob pire dodajte ~isto malo teko~ine. Za fini pire pa dodajajte
teko~ino, dokler zmes ni dovolj gladka.
Uporabite smetano, ohlajeno v hladilniku.Opozorilo: uporabite najmanj
125 ml smetane.
©
£
£
£
§
®
£
®
£
®
S
S
Se
es
stta
av
viin
ne
e
M
Ma
ak
ks
sii--
N
Na
as
stta
a--
P
Prriik
klljju
u~
~e
ek
k
P
Po
os
stto
op
pe
ek
k
P
Prriim
me
errn
no
o z
za
a
m
ma
alln
na
a
v
viitte
ev
v
n
na
as
slle
ed
dn
njje
e n
na
am
me
en
ne
e
k
ko
ollii~
~iin
na
a
h
hiittrro
os
sttii
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)