Philips HR7724 Robot kuchenny – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Molohnyj koktejl´
- smeπivanie
Biskvitnoe testo
- vzbivanie
Smes´
(dlä keksov)
- smeπivanie
Orexi
- izmel´henie
Luk rephatyj
- πinkovanie
- narezka lomtikami
Bobovye
(varenye)
- prigotovlenie püre
Kartofel´ varenyj
- prigotovlenie püre
Supy
- smeπivanie
Ovowi
- izmel´henie
Vzbitye slivki
- vzbivanie
Biskvity, rulet s
dΩemom, piroΩnye
Razlihnye keksy
Salaty, xleb,
mindal´naä massa,
pudingi
Salaty, dlä
prigotovleniä
blüd
Püre, supy
Kartofel´naä
zapekanka,
kartofel´noe püre
Supy, sousy
Supy, salaty,
blüda bez teplovoj
obrabotki
Garniry, kremy,
moroΩenoe assorti,
konditerskie
izdeliä
38
250 ml
moloka
3 äjca
4 äjca
250 g
500 g
500 g
750 g
750 g
kartofelä
500 ml
500 g
400 ml
2
1/2
2 / M
2 / M
2 / M
2
1/2
2
2
1/M
Prigotov´te püre iz fruktov (naprimer, bananov, klubniki) s
saxarom i limonnym sokom. Dobav´te moloko i nemnogo moroΩenogo i
twatel´no smeπajte
Vse ingredienty komnatnoj temperatury Vzbivajte smes´ iz äic i
saxarnogo peska na maksimal´noj skorosti do zagustevaniä. Dobav´te
proseännuü muku. ProdolΩajte vzbivat´ na skorosti 1
Ispol´zujte ingredienty komnatnoj temperatury. Smeπivajte
razmäghennoe maslo s saxarnym peskom do poluheniä odnorodnoj i
gustoj smesi. Dobav´te moloko, äjca i muku
Ispol´zujte impul´snyj reΩim raboty (M) dlä grubogo izmel´heniä
ili maksimal´nuü skorost´ dlä tonkogo izmel´heniä.
Ohistite lukovicy i razreΩ´te ix na 4 hasti. Primehanie:
Ispol´zujte ne menee 100 g luka
Ohistite lukovicy i razreΩ´te ix na kuski, htoby oni proxodili v
zagruzohnoe okno.
Primehanie: Ispol´zujte ne menee 100 g luka
Ispol´zujte tol´ko varenye gorox ili boby. Vy moΩete dobavit´
nemnogo Ωidkosti dlä poluheniä nuΩnoj konsistencii
Kartofel´ ne dolΩen byt´ perevaren.
Kolihestvo moloka zavisit ot sorta kartofelä. Ispol´zujte teploe
moloko (80 °S, maks). Medlenno dobavläjte moloko vo vremä
vraweniä metalliheskogo noΩa
Ispol´zujte varenye ovowi
Predvaritel´no nareΩ´te kubikami razmerom 3 sm i izmel´hite ix
metalliheskim noΩom
Oxladite slivki v xolodil´nike.
Primehanie: Vzbivat´ sleduet ne menee 125 ml slivok
®
©
£
£
£
§
®
£
®
£
S
IngredientyMaks.
PoloΩen. Prisposo-
Sposob obrabotki
Primenen.
kol-vo
pereklüh.
blenie
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)