Philips HR7724 Robot kuchenny – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
36
Äbloki, morkov´, sel´derej
- narezka
- izmel´henie
Øidkoe testo
(dlä blinov)
- vzbivanie
Panirovohnye suxari
- razmalyvanie
Slivohnyj krem
Syr (Parmezan)
- terka
Syr (Gauda)
- terka
∏okolad
- izmel´henie
Testo
(pirogi s fruktovoj
nahinkoj, piroΩki, klecki)
- zameπivanie
Testo dlä xleba
- zameπivanie
500 g
500 ml
moloka
100 g
300 g
200 g
200 g
200 g
300 g
muki
700 g
muki
2 / M
2
2
2
2
1
1 / M
2
2
2
Frukty/ovowi nareΩ´te kubikami, kotorye proxodät v zagruzohnoe
okno.Napolnite haπu kusohkami i izmel´hite ix, slegka naΩimaä na
nix tolkatelem.
Nalejte moloko v smesitel´ i dobav´te suxie ingredienty.
Smeπivajte ingredienty v tehenie pribl. 1 minuty. Pri
neobxodimosti povtorite operaciü ne bolee 2 raz. Zatem vyklühite
pribor na neskol´ko minut, htoby dat´ emu ostyt´ do komnatnoj
temperatury.
Ispol´zujte suxoj herstvyj xleb.
Ispol´zujte mägkoe slivohnoe maslo dlä poluheniä vozduπnyx
kremov.
Ispol´zujte syr Parmezan bez korki, predvaritel´no nareΩ´te
kubikami, kotorye proxodät v zagruzohnoe okno
NareΩ´te syr kubikami, kotorye proxodät v zagruzohnoe okno. Slegka
nadavlivajte tolkatelem
Ispol´zujte tverdyj πokolad bez dobavok. Razlomajte na kusohki po
2 sm. V tehenie pervyx neskol´kix sekund ispol´zujte impul´snyj
reΩim (M). Zatem pereklühites´ na maksimal´nuü skorost´ dlä
samogo melkogo izmel´heniä
Ispol´zujte xolodnyj margarin i xolodnuü vodu. Pomestite muku v
haπu. PoloΩite sverxu kusohki margarina razmerom 2 sm. Mesite na
maksimal´noj skorosti, poka testo ne stanet rassypnym. Zatem
dobav´te vody, ne prekrawaä peremeπivaniä. Mesite testo, poka ono
ne primet formu πara. Pered dal´nejπej obrabotkoj oxladite testo
Smeπajte tepluü vodu s droΩΩami i saxarnym peskom. Dobav´te
muki, masla i soli i mesite testo v tehenie pribl. 90 sekund.
Ostav´te prigotovlennoe testo na 30 minut, htoby ono podnälos´
Salaty, blüda bez
teplovoj obrabotki
Bliny, vafli,
olad´i
Dlä prigotovleniä
blüd, obvalännyx v
suxaräx, zapekanok
Muhnye
konditerskie
izdeliä, deserty,
ukraπenie verxnej
poverxnosti
izdelij
Garniry, dlä
prigotovleniä
zapekanok, supov,
sousov
Sousy, piccy,
fondü
Garniry, kremy dlä
konditerskix
izdelij, mussy,
pudingi
Pirogi s fruktovoj
nahinkoj, äbloki v
teste, piroΩki,
pirogi s razlihnoj
nahinkoj
Xleb
≠
®
£
£
£
≠
≠
£
£
©
IngredientyMaks.
PoloΩen. Prisposo-
Sposob obrabotki
Primenen.
kol-vo
pereklüh.
blenie
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)