Philips HR7724 Robot kuchenny – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
37
Testo dlä piccy
- zameπivanie
Testo droΩΩevoe
- zameπivanie
Pesohnoe testo
- zameπivanie
Äihnye belki
- vzbivanie
Frukty
(naprimer, äbloki,
persiki, banany)
- izmel´henie
- prigotovlenie püre
Zelen´
(naprimer, petruπka)
- izmel´henie
Luk-porej, ogurcy, morkov´
- narezka lomtikami
Majonez
- smeπivanie
Mäso, ryba, ptica
- izmel´henie
(postnaä govädina)
- izmel´henie
(mäso s proΩilkami)
700 g
muki
500 g
muki
500 g
muki
belki
4 äic
500 g
700 g
75 g
1 πt
min.
3 äjca
500 g
400 g
2
2
2
1
M
2
2 / M
2 / M
2
2 / M
2 / M
Procedura takaä Ωe, kak i dlä testa dlä xleba. Mesite testo v
tehenie pribl. 5 minut
Snahala smeπajte droΩΩi, teploe moloko i saxarnyj pesok.
Dobav´te muku, sol´, äjca i mägkij margarin.
Mesite testo, poka ono ne perestanet prilipat´ k stenkam haπi
(pribl. 1 minuta). Ostav´te poluhennoe testo na 30 minut, htoby ono
podnälos´
Ispol´zujte xolodnyj margarin, narezannyj na kusohki razmerom
2 sm. PoloΩite vse ingredienty v haπu.
Mesite testo, poka ono ne primet formu πara. Pered dal´nejπej
obrabotkoj oxladite testo
Ispol´zujte äjca komnatnoj temperatury.
Primehanie: ispol´zujte belki ne menee hem ot 2 äic
Sovet: Dlä predotvraweniä obescvehivaniä dobav´te nemnogo
limonnogo soka
Dobav´te nemnogo Ωidkosti dlä poluheniä püre
Promojte i vysuπite zelen´ pered izmel´heniem
Opuskajte v zagruzohnoe okno luk-porej, kusohki ogurca ili morkovi.
Slegka nadavite tolkatelem
Ispol´zujte vse ingredienty komnatnoj temperatury.
Primehanie: Ispol´zujte kak minimum 1 bol´πoe äjco ili
2 nebol´πix äjca ili Ωeltki 2 bol´πix äic
Snahala udalite xräwi, kosti. U ryby udalite kosti. NareΩ´te
mäso/rybu kubikami 3 sm
Dlä bolee krupnogo pomola ispol´zujte impul´snyj reΩim (M)
Piccy, piroΩki
SveΩij, vkusnyj
xleb
Äblohnyj pirog,
biskvity, otkrytye
fruktovye pirogi
Pudingi, sufle,
merenga
Salaty
Sousy, dΩemy,
pudingi, detskoe
pitanie
Sousy, supy,
garniry,
aromatizirovannoe
maslo
Supy, salaty,
pirogi s razlihnoj
nahinkoj
Kartofel´ fri,
salaty, fondü,
garniry i sousy
barbekü
Mäsnoj pirog,
gamburgery
Mäsnoj farπ
©
£
£
S
£
®
£
§
S
£
£
IngredientyMaks.
PoloΩen. Prisposo-
Sposob obrabotki
Primenen.
kol-vo
pereklüh.
blenie
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)