Philips HR7724 Robot kuchenny – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
25
Koktajle
- mleczne
Biszkopt
(ubijanie)
Ciasto
(mieszanie)
Orzechy
- rozdrabnianie
Cebule
- rozdrabnianie
- krojenie
Groszek, fasola
(gotowane)
- miksowanie
Gotowane ziemniaki
Miksowanie
Zupy
miksowanie
Warzywa
- rozdrabnianie
Warzywa i mi´so
(gotowane)
- miksowanie
Bita Êmietana
- ubijanie
Maks.
pojemnoÊç
3 jajka
4 jajka
250 g
500 g
500 g
500 g
750 g
ziemniaków
500 ml
500 g
500 g
400 ml
2
2
2
2 / M
2 / M
2 / M
2
1-2
2
2
2
1/M
®
©
£
£
£
§
®
£
®
£
®
S
Zmiksuj owoce (np. banany, truskawki) z cukrem i sokiem cytrynowym.
Dodaj mleko i troch´ lodów. Dobrze wymieszaj.
Sk∏adniki w temperaturze pokojowej. Ucieraj mieszank´ jajek z cukrem
na maksymalnym ustawieniu do momentu, gdy b´dzie sztywna.
Nast´pnie dodaj przesianà màk´. Delikatnie ubijaj na pr´dkoÊci 1.
Sk∏adniki w temperaturze pokojowej. Ubijaj mi´kkie mas∏o z cukrem a˝
osiàgnie g∏adkà konsystencj´. Nast´pnie dodaj mleko, jajka i màk´.
Aby uzyskaç grubsze wiórki ustaw pozycj´ pulsacyjnà (M); aby
uzyskaç drobniejsze wiórki – wybierz maksymalne ustawienie.
Obierz cebul´ ze skórki i przekrój jà na çwiartki. Weê co najmniej
100 g cebuli. Nast´pnie w∏ó˝ cebul´ do leja. Uwaga: rozdrabniaç co
najmniej 100 gram.
Weê gotowany groszek lub fasol´. W razie potrzeby dodaj troch´
p∏ynu, by polepszyç konsystencj´.
Nie rozgotuj ziemniaków. IloÊç mleka zale˝y od gatunku ziemniaków.
U˝yj ciep∏ego mleka (max temp. 80
0
C). Podczas gdy metalowy nó˝
obraca si´, powoli dodawaj mleka.
U˝yç gotowanych warzyw
Najpierw pokrój na trzycentymetrowe kawa∏ki, a nast´pnie rozdrabniaj
je metalowym ostrzem.
Aby uzyskaç puree mniej zmiksowane, dodaj mniej wody. Aby uzyskaç
bardzo g∏adkie puree, dodawaj wody a˝ do po˝àdanego rezultatu.
U˝yj Êmietany sch∏odzonej w lodówce.
Uwaga: weê co najmniej 125 ml Êmietany.
Biszkopty, rogaliki,
ciasta
Ró˝ne ciastka
Sa∏atki, chleb
orzechowy, pasta
migda∏owa,
pudding.
Sa∏atki, dania
gotowane.
Puree, zupy.
Dania zapiekane,
puree
Zupy, sosy.
Zupy, surówki
warzywne, sa∏atki.
Potrawki dla dzieci i
niemowlàt
Dekorowanie,
kremy, ciasta, lody.
P
Prro
od
du
uk
ktty
y
M
Ma
ak
ks
s..
U
Us
stta
a--
A
Ak
kc
ce
es
so
orriia
a
O
Ob
brró
ób
bk
ka
a
Z
Za
as
stto
os
so
ow
wa
an
niie
e
iillo
oÊ
Êç
ç
w
wiie
en
niie
e
o
ob
brro
ottó
ów
w
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)