Tabele pieczenia na potrzeby ośrodków przeprowadzających - AEG BPK742380M 944188630 - Instrukcja obsługi - Strona 26

Spis treści:
- Strona 3 – Z MYŚLĄ O DOSKONAŁYCH EFEKTACH; OBSŁUGA KLIENTA I SERWIS; SPIS TREŚCI
- Strona 4 – urządzenia należy uważnie zapoznać się z dołączoną; INFORMACJE DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- Strona 7 – WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- Strona 8 – Podłączenie elektryczne
- Strona 9 – Konserwacja i czyszczenie
- Strona 11 – Ogólne informacje; OPIS URZĄDZENIA
- Strona 12 – Widok panelu sterowania; PANEL STEROWANIA
- Strona 14 – Czyszczenie wstępne; PRZED PIERWSZYM UŻYCIEM
- Strona 16 – CODZIENNE UŻYTKOWANIE
- Strona 17 – SPECJALNE
- Strona 18 – Uwagi dotyczące funkcji:Termoobieg wilgotny; Opis funkcji zegara; FUNKCJE ZEGARA
- Strona 20 – Wkładanie akcesoriów; KORZYSTANIE Z AKCESORIÓW
- Strona 23 – Automatyczne wyłączanie; DODATKOWE FUNKCJE
- Strona 24 – Wentylator chłodzący; Zalecenia dotyczące pieczenia; Termoobieg wilgotny; WSKAZÓWKI I PORADY
- Strona 25 – Termoobieg wilgotny – zalecane akcesoria
- Strona 26 – Tabele pieczenia na potrzeby ośrodków przeprowadzających
- Strona 27 – Uwagi dotyczące czyszczenia; KONSERWACJA I CZYSZCZENIE
- Strona 28 – Sposób wyjmowania: Prowadnice blach; Obsługa urządzenia: Czyszczenie pirolityczne
- Strona 31 – Oświetlenie
- Strona 32 – ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW
- Strona 34 – Informacje o produkcie i karta produktu zgodnie z przepisami; EFEKTYWNOŚĆ ENERGETYCZNA
- Strona 35 – STRUKTURA MENU
- Strona 39 – OCHRONA ŚRODOWISKA
10.4 Tabele pieczenia na potrzeby ośrodków przeprowadzających
testy
Informacja dla instytucji wykonujących testy
Testy zgodnie z normą: EN 60350, IEC 60350.
Pieczenie na jednym poziomie – pieczenie w formach do ciasta
°C
min
Beztłuszczowy biszkopt
Termoobieg
160
45 - 60
2
Beztłuszczowy biszkopt
Górna/dolna grzałka
160
45 - 60
2
Szarlotka, 2 foremki Ø20
cm
Termoobieg
160
55 - 65
2
Szarlotka, 2 foremki Ø20
cm
Górna/dolna grzałka
180
55 - 65
1
Bułka maślana
Termoobieg
140
25 - 35
2
Bułka maślana
Górna/dolna grzałka
140
25 - 35
2
Pieczenie na jednym poziomie – ciastka
Użyć trzeciego poziomu piekarnika.
°C
min
Ciastka, 20 sztuk na blasze,
wstępnie nagrzać pusty pie‐
karnik
Termoobieg
150
20 - 30
Ciastka, 20 sztuk na blasze,
wstępnie nagrzać pusty pie‐
karnik
Górna/dolna grzałka
170
20 - 30
394/556
WSKAZÓWKI I PORADY
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że należy poczekać, aż plik się załaduje i będzie można go czytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od prędkości Twojego internetu.
Podsumowanie
Z MYŚLĄ O DOSKONAŁYCH EFEKTACH Dziękujemy za wybór produktu AEG. Zaprojektowaliśmy go z myślą o wieloletniej bezawaryjnej pracy i wyposażyliśmy w innowacyjne rozwiązania techniczne ułatwiające życie – nie wszystkie z nich można znaleźć w zwykłych urządzeniach. Prosimy o poświęcenie kilku minut na za...
6.3 Funkcje pieczenia........................ 384 6.4 Uwagi dotyczące funkcji:Termoobieg wilgotny.............. 386 7. FUNKCJE ZEGARA................................ 386 7.1 Opis funkcji zegara...................... 386 7.2 Jak ustawić: Funkcje zegara........387 8. KORZYSTANIE Z AKCESORIÓW.............
• Przed czyszczeniem pirolitycznym należy wyjąć z komory urządzenia wszystkie akcesoria i usunąć osady/rozlane ciecze. 2. WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA 2.1 Instalacja OSTRZEŻENIE! Urządzenie może zainstalować i podłączyć wyłącznie wykwalifikowana osoba. • Usunąć wszystkie elementy opakowania. •...