Philips HR7620 Robot kuchenny – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
SR
|
Umeci - saveti i upozorenja
Nemojte previše pritiskati potiskivač kada gurate sastojke niz cev za
dovod.
1
Prvo iseckajte velike sastojke da bi mogli da stanu u cev za dovod.
2
Punite cev za punjenje ravnomerno kako biste postigli najbolje
rezultate.
Kada stružete ili granulirate meke sastojke, koristite nisku brzinu da
biste sprečili da se sastojci pretvore u pire.
Kada treba da preradite veliku količinu sastojaka, obrađujte manje
količine i praznite posudu između tih količina.
Aparat ne treba da radi suviše dugo kada rendate (tvrdi) sir.
U suprotnom će se sir ugrejati, početi da se topi i postati grudvast.
Nemojte koristiti umetak za rendanje čokolade. Koristite samo sečivo
(strana 17) u tu svrhu.
UK
|
Насадки - поради та попередження
Na potiskalo ne pritiskajte premočno, ko v prostor za polnjenje
potiskate sestavine.
1
Večje sestavine narežite na manjše koščke, da jih boste lažje
potisnili v prostor za polnjenje.
2
Prostor za polnjenje enakomerno napolnite, da bo učinek boljši.
Ko strgate ali granulirate mehke sestavine, uporabite nizko hitrost, da
se sestavine ne spremenijo v pire.
Večje količine sestavin obdelujte v manjših količinah in posodo
občasno izpraznite.
Pri strganju (trdega) sira ne dovolite, da aparat deluje predolgo. V
nasprotnem primeru se bo sir preveč segrel in posledično stalil ali
postal grudast. Nastavka ne uporabite za strganje čokolade. Uporabite
samo za to namenjeno rezilo (stran 17).
-
-
-
-
SK
|
Nástavce – tipy a varovania
Pri dávkovaní surovín cez dávkovaciu trubicu netlačte priveľmi na
piest.
1
Väčšie suroviny vopred nakrájajte na kúsky, ktoré sa zmestia do
dávkovacej trubice.
2
Dávkovaciu trubicu plňte rovnomerne, aby ste dosiahli čo
najlepšie výsledky.
Keď sekáte alebo granulujete mäkké suroviny, použite nižšiu rýchlosť,
aby zo surovín nevzniklo pyré.
Ak máte spracovať veľké množstvo surovín, spracujte ho po
menších dávkach a po každej dávke vyprázdnite nádobu.
Ak strúhate (tvrdý) syr, nenechajte zariadenie príliš dlho zapnuté.
V opačnom prípade sa syr príliš zohreje, začne sa topiť a vytvoria sa
hrudky. Tento nástavec nepoužívajte na strúhanie čokolády. Na tento
účel používajte len čepeľ (strana 17).
SL
|
Nastavki – nasveti in opozorila
Na potiskalo ne pritiskajte premočno, ko v prostor za polnjenje
potiskate sestavine.
1
Večje sestavine narežite na manjše koščke, da jih boste lažje
potisnili v prostor za polnjenje.
2
Prostor za polnjenje enakomerno napolnite, da bo učinek boljši.
Ko strgate ali granulirate mehke sestavine, uporabite nizko hitrost, da
se sestavine ne spremenijo v pire.
Večje količine sestavin obdelujte v manjših količinah in posodo
občasno izpraznite.
Pri strganju (trdega) sira ne dovolite, da aparat deluje predolgo. V
nasprotnem primeru se bo sir preveč segrel in posledično stalil ali
postal grudast. Nastavka ne uporabite za strganje čokolade. Uporabite
samo za to namenjeno rezilo (stran 17).
-
-
-
-
0
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)