Philips HR7620 Robot kuchenny – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
EN
|
Kneading accessory - tips and warnings
Always put the kneading accessor y in the bowl before you add the
ingredients.
The standard processing time for all kneading jobs is 30-180 seconds.
BG
|
Приставка за месене - съвети и предупреждения
Винаги слагайте приставката за месене в купата, преди да
сипвате съставките.
Нормалното време за обработване при всички операции с
месене е 30-180 секунди.
CZ
|
Hnětací nástavce - tipy a upozornění
Hnětací nástavce vložte do mísy vždy před přidáním surovin.
Standardní doba zpracování pro všechny typy hnětení je 30 až
180 sekund.
EE
|
Tainakonksud - nõuanded ja hoiatused
Enne koostisainete lisamist pange alati tainakonksud nõusse.
Tavaline, kõikide tainasõtkumistoimingute pikkus on 30–180 sekundit.
HR
|
Dodatak za miješanje tijesta - savjeti i upozorenja
Dodatak za miješanje uvijek stavite u zdjelu prije dodavanja sastojaka.
Standardno vrijeme miješanja tijesta je 30-180 sekundi.
HU
|
Dagasztótartozék - tanácsok és igyelmeztetések
Először mindig a dagasztótar tozékot helyezze a tálba, az
alapanyagokat csak ezt követően.
Dagasztáshoz szükséges általános idő: 30-180 másodperc.
KZ
|
Шайқау қосымша бөлшектері – кеңестер мен
ескертулер
Prieš sudėdami produktus, visada į dubenį įstatykite minkymo priedą.
Standar tinis laikas visokių rūšių minkymui yra 30–180 sekundžių.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
LV
|
Minkymo priedas – patarimai ir perspėjimai
Inserite sempre l’accessorio per impastare nel recipiente prima di
aggiungere gli ingredienti.
Il tempo di lavorazione standard per impastare è di 30-180 secondi.
LT
|
Mīcīšanas piederums - padomi un brīdinājumi
Vienmēr ielieciet mīcīšanas piederumu bļodā, pirms ievietojat tur
produktus.
Parastais apstrādes ilgums visiem mīcīšanas darbiem ir
30-180 sekundes.
PO
|
Końcówka do wyrabiania ciasta — wskazówki i
ostrzeżenia
Zamontuj końcówkę do wyrabiania ciasta w pojemniku przed
dodaniem składników.
Standardowy czas dla wszystkich zadań wyrabiania ciasta wynosi
30–180 sekund.
RO
|
Accesoriu de frământare - sugestii şi avertismente
Puneţi întotdeauna accesoriul de frământare în bol înainte de a
adăuga ingredientele.
Durata standard pentru toate operaţiile de frământare este de
30-180 de secunde.
RU
|
Насадка-тестомешалка - советы и
предостережения
Всегда опускайте насадку-тестомешалку в чашу до того как
поместить в нее ингредиенты.
Стандартное значение времени замешивания составляет
30-180 секунд.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)