Użytkowanie zgodnie z przeznaczeniem; Wypakowanie urządzenia; Interesujące fakty dotyczące - Profi Cook PC-SV 1112 - Instrukcja obsługi - Strona 6

Profi Cook PC-SV 1112 Multicooker – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 21
Ładowanie instrukcji

52

PC-SV1112_IM

18.03.16

doświadczenia i wiedzy w zakresie użytkowania, jeśli znajdują się

pod nadzorem lub zostały poinstruowane odnośnie

użytkowania

urządzenia

w bezpieczny sposób i rozumieją związane z tym ryzy

-

ko.

Nie próbować naprawiać urządzenia samodzielnie. Skontaktować

się z pracownikiem autoryzowanego serwisu. Jeśli przewód zasi

-

lania jest uszkodzony, należy go wymienić u producenta, przedsta

-

wiciela serwisu lub podobnie wykwalifikowanej osoby, aby uniknąć

zagrożenia.

Użytkowanie zgodnie z przeznaczeniem

Urządzenie to jest przeznaczone wyłącznie do normalnego użytku

domowego. Nie

jest przeznaczone do użytku w następujących miej

-

scach:

w kuchniach dla personelu w sklepach, w biurach i innych miej

-

scach komercyjnych;

w przedsiębiorstwach rolnych;

przez gości w hotelach, motelach lub innych miejscach;

w placówkach oferujących noclegi wraz ze śniadaniem.

Wypakowanie urządzenia

1.

Wyjmij urządzenie z opakowania.

2.

Usuń wszystkie elementy opakowania, takie jak

folia, materiał wypełniający, zaciski do kabli i karton.

3.

Sprawdź, czy w dostarczonym opakowaniu znajdo

-

wały się wszystkie elementy.

4.

Jeśli brakuje części lub widoczne są uszkodzenia,

nie wolno używać urządzenia. Natychmiast zwrócić

je do sprzedawcy.

WSKAZÓWKA:

Na urządzeniu może występować osad produkcyjny

lub kurz. Zalecane jest wyczyszczenie urządzenia

zgodnie z rozdziałem „Czyszczenie”.

Przegląd elementów obsługi /

Zakres dostawy

1 Znak MAX (maks. Ilość wody)

2 Pokrywa

3 Uchwyty

4 Obudowa

5 Przyciski funkcji

6 Wyświetlacz

7 Szczypce

8 Stojak

Interesujące fakty dotyczące

gotowania Sous Vide

Gotowanie Sous Vide (po francusku: sous - „pod”, vide

- „próżnia”) jest metodą powolnego gotowania mięsa,

ryb lub warzyw w niskich temperaturach. Jedzenie

przed gotowaniem jest wkładane do plastikowej toreb

-

ki i zamykane, powietrze jest usuwane urządzeniem

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)