Zelmer 586_686 Maszynka do mięsa – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Maszynka
do mielenia
Meat mincer
586
686
Maszynka
do mielenia
Meat mincer
586
686
instrukcja
użytkowania
user
manual
6
8
6
-1
2
4
www.zelmer.pl
www.zelmer.com
www.zelmer.pl
www.zelmer.com
Linia Produktów
Product Line
Krajalnica
Slicer
Czajnik
Electric kettle
Robot kuchenny
Food processor
Sokowirówka
Juice extractor
Mikser
Mixer
Blender ręczny
Hand blender
A
B
INSTRUKCJA UŻYTKOWANIA
MASZYNKA DO MIELENIA
Typ 586/686
ИНСТРУКЦИЯ ПО ЭКСПЛУАТАЦИИ
МЯСОРУБКА
Tип 586/686
KASUTUSJUHEND
HAKKLIHAMASIN
Tüüp 586/686
NÁVOD K POUŽITÍ
MLECÍ STROJEK
Typ 586/686
ИНСТРУКЦИЯ ЗА УПОТРЕБА
МАШИНКА ЗА МЕЛЕНЕ
Тип 586/686
UPUSTVO ZA UPORABU
STROJ ZA MLJEVENJE
Tip 586/686
NÁVOD NA OBSLUHU
MLYNČEK
Typ 586/686
ІНСТРУКЦІЯ З КОРИСТУВАННЯ
КУХОННИЙ КОМБАЙН
Тип 586/686
INSTRUKCIJA RUKOVANJA
MASZINA ZA MLEVENJE
Tip 586/686
HASZNÁLATI UTASÍTÁS
HÚSDARÁLÓ
586/686 Típus
VARTOJIMO INSTRUKCIJA
MALIMO MAŠINĖLĖ
Tipas 586/686
USER MANUAL
MEAT MINCER
Type 586/686
INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE
MAŞINĂ DE TOCAT
Tip 586/686
LIETOŠANAS INSTRUKCIJA
GAĻAS MAŠĪNA
Tips 586/686
6–9
10–13
14–17
18–21
22–25
46–49
50–53
54–57
58–61
PL
SK
CZ
HU
BG
RU
RO
LT
LV
UA
ET
HR
SR
EN
26–29
30–33
34–37
38–41
42–45
1
1
2
3
7
8
9
11
10
2
3
4
5
6
PL
CZ
SK
HU
RO
RU
BG
UA
EN
PL
CZ
SK
HU
RO
RU
BG
UA
EN
PL
CZ
SK
HU
RO
RU
BG
UA
EN
Spis treści
- 2 Notes; zawsze; Dane techniczne; P L
- 3 Opis urządzenia; TYPY MASZYNEK ZELMER; Praca z zespołem mielącym; click
- 4 Kotlety wieprzowe mielone; 0 dag wieprzowiny, 6 dag czerstwej bułki, 5 dag cebuli,; Pasztet z mięsa mieszanego; 0 dag wieprzowiny, 50 dag cielęciny, 40 dag słoniny, 50 dag
- 5 Kiełbasa domowa; z kości – 1 szklanka, sól 6-7 łyżeczek, saletra 1 płaska; Surówka z czerwonej kapusty; 0 dag czerwonej kapusty, 20 dag jabłek, 2 łyżki oleju, sok; Surówka z selera; 0 dag selera, 20 dag jabłek, 2 łyżki oleju lub śmietany, sok; Ekologia – Zadbajmy o środowisko; Zakup części eksploatacyjnych – akcesoriów:
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)