Gaggia 886938003530 Ekspres do kawy – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
GAGGIA
S.p.A.
Società soggetta a direzione e
coordinamento di Philips Saeco S.p.A.
Sede Amministrativa/Administrative Offi
ce
Via Torretta, 240
40041 Gaggio Montano - Bologna - Italia
+39 0534 771111 / Fax +39 0534 31025
Sede Legale/Registered Offi
ce
Piazza A. Diaz, 1
20123 Milano - Italia
Capitale Sociale Euro 104.000 i.v.
REA MI1387376 - R.I. Cod.Fisc. 020069680367
Par t. IVA : IT-13054780153
www.gaggia.it
www.gaggia.com
COD
.
- Rev.0
1
-
03
/
09
/
18
Spis treści
- 7 POLSKI; SPIS TREŚCI
- 8 OPIS
- 9 WSTĘP; fi ltr ten; PIERWSZA INSTALAC JA; Nie naciskać przycisku kawy bez wcześniej-
- 10 Dalszy ciąg przygotowywania espresso:; zaleca się zamawiać w palarni kawy lub kupować
- 11 PRZ YGOTOWY WANIE CAPPUCCINO; Do przygotowywania tradycyjnego cappuccino zaleca się:
- 12 NALEWANIE GORĄCE J WODY; Umieścić fi liżankę pod profesjonalną dyszą.; JAK OBNIŻ YĆ TEMPERATURĘ BOJLERA; Nie wkładać uchwytu fi ltra.; FUNKC JA AUTOMAT YCZNEGO WYŁĄCZANIA SIĘ
- 13 CZ YSZCZENIE I KONSERWAC JA; Po każdym spienieniu mleka należy:; Czyszczenie uchwytu fi ltra i fi ltrów; Filtr można wymienić tylko wtedy, gdy sitko; Czyszczenie kratki i tacy ociekowej; Pojemnik należy czyścić tylko przy wyłączonym; Czyszczenie sitka bojlera
- 15 W PRZ YPADKU NIEPRAWIDŁOWEGO DZIAŁANIA; Parzenie kawy nie następuje.
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)