Przepisy; Ostrożnie spłaszcz masę rękoma. - Philips HR1619 - Instrukcja obsługi - Strona 12

Philips HR1619 Blender – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 18
Ładowanie instrukcji

Problem

Rozwiązanie

Urządzenie nie działa.

To urządzenie jest wyposażone w ochronę przed przegrzaniem. W

razie przegrzania urządzenie wyłącza się samoczynnie. Należy wówczas

wyjąć wtyczkę urządzenia z gniazdka elektr ycznego i poczekać 5 minut,

aż urządzenie ostygnie. Jeśli ochrona przed przegrzaniem włącza się

zbyt często, skontaktuj się ze sprzedawcą produktów firmy Philips lub

autor yzowanym centrum serwisowym firmy Philips.

Na początku używania

część silnikowa wydziela

nieprzyjemny zapach.

Jest to zjawisko normalne. Jeśli urządzenie po kilkukrotnym użyciu nadal

wydziela nieprzyjemny zapach, sprawdź, czy ilość składników i czas

wyciskania są prawidłowe.

Urządzenie pracuje

bardzo głośno, wydziela

nieprzyjemny zapach,

nagrzewa się, wydostaje

się z niego dym itp.

Zakończ korzystanie z urządzenia i wyjmij wtyczkę z gniazdka

elektr ycznego. Skontaktuj się z najbliższym centrum serwisowym firmy

Philips lub sprzedawcą produktów firmy Philips.

Przepisy

Przepis na chleb z owocami

- 150 g daktyli

- 225 g śliwek

- 50 g migdałów

- 50 g orzechów włoskich

- 100 g rodzynek

- 200 g pełnoziarnistej mąki żytniej

- 100 g mąki pszennej

- 100 g brązowego cukru

- 1 szczypta soli

- 1 torebka proszku do pieczenia

- 300 ml maślanki

1

Wszystkie składniki, z wyjątkiem maślanki, umieść w pojemniku, zachowując następującą

kolejność: daktyle, śliwki, migdały, orzechy włoskie, rodzynki, pełnoziarnista mąka żytnia, mąka

pszenna, brązowy cukier, sól i proszek do pieczenia.

2

Ostrożnie spłaszcz masę rękoma.

3

Dodaj maślankę.

4

Składniki miksuj na ustawieniu Turbo przez maks. 5 sekund.

5

Przełóż zmiksowane ciasto do prostokątnej formy i piecz je przez 40 minut w temperaturze

170°C.

PoLski

75

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)