Electrolux KOEBP39Z Piekarnik – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Prečac!
6.3 Funkcije pećnice
STANDARD
Funkcija pećnice
Aplikacija
Roštilj
Za roštiljanje tankih komada hrane i pripremu tostiranog kruha.
Turbo roštilj
Za pečenje velikih komada mesa ili peradi s kostima na jednom položaju
police. Za pripremu zapečenih jela i tamnjenje.
Vrući zrak
Za pečenje na do tri razine polica istovremeno i za sušenje hrane. Podesi‐
te temperaturu 20 - 40 °C niže nego za Tradicionalno pečenje.
Zamrznuta hrana
Za pripremu hrskavih gotovih jela (npr. pomfrita, kroketa od krumpira ili
proljetnih rolada).
Tradicionalno pe‐
čenje
Za pečenje i prženje hrane na jednoj razini police.
Funkcija za pizzu
Za pečenje pizze. Za intenzivno tamnjenje i hrskavo dno.
Donji grijač
Za pečenje kolača s hrskavim dnom i konzerviranje hrane.
93/672
SVAKODNEVNA UPORABA
Spis treści
- 4 MYŚLIMY O TOBIE; OBSŁUGA KLIENTA I SERWIS; SPIS TREŚCI
- 5 urządzenia należy uważnie zapoznać się z dołączoną; INFORMACJE DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 8 WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 9 Podłączenie elektryczne; WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 10 Konserwacja i czyszczenie
- 11 Czyszczenie pyrolityczne
- 12 OPIS URZĄDZENIA
- 13 WŁĄCZANIE I WYŁĄCZANIE PIEKARNIKA
- 14 WŁĄCZANIE I WYŁĄCZANIE PIEKARNIKA
- 16 Czyszczenie wstępne; PRZED PIERWSZYM UŻYCIEM
- 17 CODZIENNA EKSPLOATACJA
- 18 Funkcje pieczenia
- 19 SPECJALNE
- 20 Uwagi dotyczące funkcji: Termoobieg wilgotny; Opis funkcji zegara; FUNKCJE ZEGARA
- 23 Wkładanie akcesoriów; SPOSÓB UŻYCIA: AKCESORIA
- 24 Obsługa urządzenia: Termosonda
- 26 Automatyczne wyłączanie; DODATKOWE FUNKCJE
- 27 Wentylator chłodzący; Zalecenia dotyczące pieczenia; WSKAZÓWKI I PORADY
- 28 Termoobieg wilgotny – zalecane akcesoria; Tabele pieczenia na potrzeby ośrodków przeprowadzających
- 30 KONSERWACJA I CZYSZCZENIE
- 31 Uwagi dotyczące czyszczenia; Sposób wyjmowania: Prowadnice blach
- 32 Obsługa urządzenia: Czyszczenie pirolityczne
- 34 Oświetlenie
- 35 Lampa boczna; ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW
- 37 Informacje o produkcie i karta produktu*; EFEKTYWNOŚĆ ENERGETYCZNA
- 38 Oszczędzanie energii
- 39 STRUKTURA MENU
- 43 OCHRONA ŚRODOWISKA
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)