Electrolux KOEBP39Z Piekarnik – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.
Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.
"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
(°C)
(min)
Cała ryba, 0,2
kg
blacha do pieczenia cias‐
ta lub głęboka blacha
180
3
15 - 25
Ciastka, 16 szt.
blacha do pieczenia cias‐
ta lub głęboka blacha
180
2
20 - 30
Makaroniki, 24
szt.
blacha do pieczenia cias‐
ta lub głęboka blacha
160
2
25 - 35
Babeczki, 12
szt.
blacha do pieczenia cias‐
ta lub głęboka blacha
180
2
20 - 30
Ciasto pikantne,
20 szt.
blacha do pieczenia cias‐
ta lub głęboka blacha
180
2
20 - 30
Kruche ciastecz‐
ka, 20 szt.
blacha do pieczenia cias‐
ta lub głęboka blacha
140
2
15 - 25
Tartletki, 8 szt.
blacha do pieczenia cias‐
ta lub głęboka blacha
180
2
15 - 25
10.3 Termoobieg wilgotny – zalecane akcesoria
Należy używać używać naczyń i pojemników w ciemnym kolorze o matowej powierzchni.
Pochłaniają one lepiej ciepło niż naczynia w jasnym kolorze o błyszczącej powierzchni.
Blacha do pizzy
Forma do pieczenia
Kokilki
Forma do tarty
W ciemnym kolorze,
matowa
średnica: 28 cm
W ciemnym kolorze, ma‐
towa
średnica: 26 cm
Ceramiczne
średnica: 8
cm, wysokość:
5 cm
W ciemnym kolorze,
matowa
średnica: 28 cm
10.4 Tabele pieczenia na potrzeby ośrodków przeprowadzających
testy
Informacje dla ośrodków przeprowadzających testy
Testy zgodnie z normą: EN 60350, IEC 60350.
379/672
WSKAZÓWKI I PORADY
Spis treści
- 4 MYŚLIMY O TOBIE; OBSŁUGA KLIENTA I SERWIS; SPIS TREŚCI
- 5 urządzenia należy uważnie zapoznać się z dołączoną; INFORMACJE DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 8 WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 9 Podłączenie elektryczne; WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA
- 10 Konserwacja i czyszczenie
- 11 Czyszczenie pyrolityczne
- 12 OPIS URZĄDZENIA
- 13 WŁĄCZANIE I WYŁĄCZANIE PIEKARNIKA
- 14 WŁĄCZANIE I WYŁĄCZANIE PIEKARNIKA
- 16 Czyszczenie wstępne; PRZED PIERWSZYM UŻYCIEM
- 17 CODZIENNA EKSPLOATACJA
- 18 Funkcje pieczenia
- 19 SPECJALNE
- 20 Uwagi dotyczące funkcji: Termoobieg wilgotny; Opis funkcji zegara; FUNKCJE ZEGARA
- 23 Wkładanie akcesoriów; SPOSÓB UŻYCIA: AKCESORIA
- 24 Obsługa urządzenia: Termosonda
- 26 Automatyczne wyłączanie; DODATKOWE FUNKCJE
- 27 Wentylator chłodzący; Zalecenia dotyczące pieczenia; WSKAZÓWKI I PORADY
- 28 Termoobieg wilgotny – zalecane akcesoria; Tabele pieczenia na potrzeby ośrodków przeprowadzających
- 30 KONSERWACJA I CZYSZCZENIE
- 31 Uwagi dotyczące czyszczenia; Sposób wyjmowania: Prowadnice blach
- 32 Obsługa urządzenia: Czyszczenie pirolityczne
- 34 Oświetlenie
- 35 Lampa boczna; ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW
- 37 Informacje o produkcie i karta produktu*; EFEKTYWNOŚĆ ENERGETYCZNA
- 38 Oszczędzanie energii
- 39 STRUKTURA MENU
- 43 OCHRONA ŚRODOWISKA
Nadal masz pytania?Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)