Electrolux KODEH70X - Instrukcja obsługi - Strona 72

Electrolux KODEH70X Piekarnik – Instrukcja obsługi w formacie pdf, czytaj online za darmo. Mamy nadzieję, że okaże się ona pomocna w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z użytkowaniem urządzenia.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zadaj pytanie w komentarzach pod instrukcją.

"Ładowanie instrukcji" oznacza, że musisz poczekać na pobranie pliku, aby móc go przeczytać online. Niektóre instrukcje są bardzo obszerne, a czas ich ładowania zależy od szybkości łącza internetowego.
Strona:
/ 87
Ładowanie instrukcji

(°C)

(min)

Omlet wegetariański

blacha do pieczenia pizzy na

ruszcie

180

3

35 - 45

Warzywa śródziem‐

nomorskie, 0,7 kg

blacha do pieczenia ciasta lub

głęboka blacha

180

4

35 - 45

11.4 Informacja dla instytucji

wykonujących testy

Testy zgodne z normą IEC 60350-1.

(°C)

(min)

Małe cias‐

teczka, 20

sztuk na

blasze

Górna/dolna

grzałka

Blacha do

pieczenia

ciasta

3

170

20 - 30

-

Małe cias‐

teczka, 20

sztuk na

blasze

Termoobieg

Blacha do

pieczenia

ciasta

3

150 - 160

20 - 35

-

Małe cias‐

teczka, 20

sztuk na

blasze

Termoobieg

Blacha do

pieczenia

ciasta

2 i 4

150 - 160

20 - 35

-

Szarlotka, 2

foremki Ø

20 cm

Górna/dolna

grzałka

Ruszt

2

180

70 - 90

-

Szarlotka, 2

foremki Ø

20 cm

Termoobieg

Ruszt

2

160

70 - 90

-

Biszkopt,

foremka do

ciasta Ø 26

cm

Górna/dolna

grzałka

Ruszt

2

170

40 - 50

Nagrzewać wstępnie

piekarnik przez 10 mi‐

nut.

Biszkopt,

foremka do

ciasta Ø 26

cm

Termoobieg

Ruszt

2

160

40 - 50

Nagrzewać wstępnie

piekarnik przez 10 mi‐

nut.

Biszkopt,

foremka do

ciasta Ø 26

cm

Termoobieg

Ruszt

2 i 4

160

40 - 60

Nagrzewać wstępnie

piekarnik przez 10 mi‐

nut.

POLSKI

227

instrukcjapopolsku.pl
Nadal masz pytania?

Nie znalazłeś odpowiedzi w instrukcji lub masz inne problemy? Zadaj pytanie w poniższym formularzu i opisz szczegółowo swoją sytuację, aby inni użytkownicy i eksperci mogli udzielić ci odpowiedzi. Jeśli wiesz, jak rozwiązać problem innej osoby, podziel się swoją wiedzą :)